Zarifceeeee 1,5 hafta önce gebeliğim 4+4 iken bu hafta 5 haftalıksın dedi doktorum sizce kesenin geliş durdu mu? 😞 1 hafta dha bekleyelim dedi doktor bir kez daha böyle birşey yaşadım, bunu yaşayan var mı lütfen cvp
Smyrpd Zarifceeeee ben de bi boş gebelik geçirdim ne yazık ki, keseyi gördük ama canlanmadı ilk gebeliğimde. 7. Haftada ilaçla attım keseyi. Bana da geçen haftaya göre hiç büyümemiş demişti kese. Bir de benim hafif kahve- pembemsi bi akıntım oluyordu 🙁 İnşallah seninki sağlıkla canlanır, Allah yardımcın olsun 🙏
Tubasim Zarifceeeee canım ben boş gebelik yaşadım 7.haftaya kadar bekledik malesef oluşmayınca fitille düşüğü başlattık ,kese düşmeyince kürtaj oldum. Yolk saç var mıydı ? Bebeğin eşi yani. Eğer varsa büyük ihtimal boş gebelik değildir
Deletedmom2224 Zarifceeeee Daha bebek görünmeden kese haftaları zor tahmin ediliyor o yüzden olabilir
Gunesburcu EVet geç döllenme dedi bana da 2 sene önce her defasında gittik kontrole keseyi gördük ama boş gelişmemişti . Allah inşallah gönlüne göre verir.
Tubasim Zarifceeeee ilki boş gebelik miydi 😢 boş gebelik tekrarlamaz ama canım hep öyle diyor doktorlar
Esenburhan123 Bendinde kan değerim ilk başta güzel yükselmesi şimdi 700 lerde ama korkuyorum ilk başta kimyasal dendi şimdide boş gebelik olur fite korkuyorum
Tubasim Zarifceeeee Allah’ın izniyle boş gebelik olmayacak canım doktorlar bile tekrarlamaz diyor. Çok dua edeceğim sana. Mutlaka haber ver neticeyi . Ama rahat ol lütfen psikolojiden çok etkileniyorlar. Dikkat et kendine güzel beslen vitaminlerini al. D vitamini mutlaka kullan.
Fadime3543 Zarifceeeee strese girmen için çok erken canım milletin kesesi 7. Haftalarda belli oluyor içini ferah tut onu sev okşa kendini harap etme daha çok başındasın ben boş gebelik yaşadım 10.haftaya kadar bekledim çünkü çok duydum gördüm 10.hafta bile kalp sesini duyanları ,benim öyle olmadı ama olan çok var
Tubasim Zarifceeeee yaaaa Allah’ıma binlerce şükür 🤲😍😍😍 ben dedim size 😍😍 boş gebelik tekrarlamaz bi daha yaşamayacağız inşallah 😍 nasıl sevindim anlatamam. Allah size bağışlasın evladınızı. Bana da çok dua edin 🤲🥰