Hfzrmysa Canım saçmalama ne hareketi gazdır o lavaboya git😂😂😂😂tekme filanda atıyor mu bari gerçi tam ayağıda oluşmuyor 8. haftada seninki muhtemelen atıyordur😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Burcuveburcum Merwesonqul 8.haftada bebek hareketi hissetmeniz mümkün değil bağırsak hareketleri hissettiğiniz ikinci gebeliğim 18.haftada anca hissettim
Simos44 Esesen evet canım naylon muşamba diyo başka bişe demiyor. Kocasına bağlıyormuş 24 yaşındaymış kocası yok sizce haklı mıymış iyi bişe miymiş böyle saçma sapan bişeler
Esesen Simos44 he bende yorum yaptım ona ciddi soruyor diye düşündüm aslında kardeşimde de liseye kadar vardı o durum şunları yaptık geçti die anlatım habire bahane habire bahane e dedim seninle mi uğraşıcam bişeyi kabul etmiyorsun😂😂
Alarasel Merwesonqul hanımefendi herlde dalga geçmk için böyle bir post açtnz çünkü henüz o haftalarda döllenme ve yerleşme aşaması oluyo🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😨😨😨bunu dra desenz siiz kovar bakmaz yani psikiyatriye de yönlendirebilir.
Alarasel Haşhaş tanesi kadar bişiyi nasıl balık gibi dersinz?? Hareketlerini hissedersinz bide?? Drlar 16 dan önce ki net olark 20 yü buluyo ztn illaki mümkün olmadığını 6 yıl okuyup üstüne de uzmnlaşmış innslar söylüyolar bunu 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😒😒😒😒😒
Alarasel Ozlem2634 ya o haftalarda yerleşme tutunma aşaması haşhaş tanesi kadar kolu bacağı yokki🤭😨ancak yani oluşur.
Simos44 AygyulSina 😂 bu postu da ona teslim ettik 😂 evet canım ben bilmiyorum kızlar öyle yazdı en son başka sitelerde de aynı şeyleri yazmış sapıkça falan bulmuşlar
M1213 Mumkun degil 8. Haftada his etmeniz, 6-7 haftada daha yeni yeni kalbi atmaya basliyor nasil oynasin. Ben 3 bucuk ayda birkere damar gibi atis his ettim ondan sonrasi 4 bucuk 5te insan tam his edebiliyor
Fdm_nuur98 Tazeanne0134 tahlil canm karaciğerde srun var dedi dktorum yeniden testbyptrdim yarım onu gstercem
Tazeanne0134 Fdm_nuur98 ayy inşallah sorun çıkmaz gerçekten en içten dua'm rabbim kimseyi evladı ile de evlatsızlık ile de imtihan etmesin
Cagladevecioglu Merwesonqul ben ikiz olmasina ragmen 17 de yeni hissetmistim o nasil oluyo 8. Haftada 🤦♀️😂😂 o gazdir canim bagirsaklarindir 😬😬