Simos44 Lastmoon tıp bilim hepsi göz yaşları içinde şu an ... dalga geçmiyorum soran arkadaşı eleştirmiyorum ama sizin ısrarla rahim üstte vs doğrulamaya çalışmanız ilginç gerçekten.
Simos44 Alessia kızlar dalga geçmeyin okuyun bir sürü hisseden çıktı çevresinde bile hisseden dolu olan falan 😁
Alessia Simos44 🤣🤣🤣 elımde degıl canım kııı daha oncede 21 gunluk hamıleyım dıye post acmıs zaman makınesı var herhalde arkadasın 🤣🤣🤣🤣
Simos44 Alessia önden gidebilir balık gibi olduğu için hızlı ilerleme. Tövbe yarabbi yazana değil de bende de vardı sen bu dalga geçenlere inanma diyenlere bu dalgam 😂
Alessia Simos44 hay allahım bu gozler daha neler gorecek altına işeyen kocasına musamba bezı arayan mı 8 haftalık bebegı hısseden mı kola bebegı erıtır dıyen mı 1 haftalık hamıleyım dıyenımı aramazsın🤣🤣🤣
[silindi] kertenkeleannesi iyi de bu çok normal çünkü bende gebeliğimi 5 haftalık iken öğrendim, bunda garip olan ne var ki ?
12_yil_sonra Ahahahhahaha bu kafaya sahip olmak için ne yiyip içiyorsunuz ? Gazdır o gazdır , çıkar rahatla 😂
smyyedmr54 12_yil_sonra ya yasi kucuk daha cocuk ya da cok cahil ne okuyor ne düzgün dinliyor insanları 🤦♀️ ben şok 🤣
Simos44 Alessia yiyecekle ilgili olanlar zaten alem şimdi yazmayım milletin canı çekmesin. Muşamba değil canım bez muşamba diyeceksin o önemliydi arkadaş için o da sapık çıktı 😃 ben seni takip edemiyor muyum nasıl oluyo o işler 🤣
smyyedmr54 Merwesonqul ayy afedersin ama cok güldüm 😂😂 doktorlar 8. Hafta da ultrason da bebeği göremiyor veya kalp atışını duyamadığı oluyor 🤣 senin bebegim maşallahı var bu hızla 3 aya doğar 🙈🤣
Masalseyhan Merwesonqul imkansız gerçekten 18 haftamdaym ufak ufak hssedyorun ben.. sizin cok erken daha
[silindi] Merwesonqul çok acımasız yorumlar oldu doğru fakat lütfen süreçle ilgili bol bol okuyup araştırın. Bilinçli ve süreçten haberdar olan anne olmak güzeldir.🤗
Alessia Simos44 hahahaha aynen canım ya burdan takıp edılmıyor sanırım ama ınstagram kullanıyorum 💕 İstersen eklesırız sık sık karıkatur paylasırım🤣
Simos44 12_yil_sonra herkes görsün de çekinsin bıraksın pembe mavi naylon muşamba diyor bi de tövbe estağfirullah gerçekten film. Kocanın muşamba sorununu herkese gösterecek öyle çözecek. Allahım bir de demiş sürekli sizce doğru mu bağlamak siz olsanız? Sizce memnun mudur zor oluyor mudur kendisine
Alessia 12_yil_sonra tum gece karnıma agrılar gırdı musamba bezde musamba bez hahaha hayalımde canlandı nerdeyse bende bezlık olacaktım altıma işeyebılırdım🤣
Evremafas Merwesonqul canım gülmüşler ama ben de segirme hissetmiştim ilk başlarda karnımın göz segirmesi gibi segirdiğini görebiliyordm şu an 3 aylık olduk dediğin gibi hiisediyorm benim ablamda begi çok küçükken hissederdi 😇
Evremafas Simos44 bencede olblr canım mesela karnı geniş falan derler belkide karın derisi ince allahın bilecegi de hissedilebilir die düşünüyorum 😇😇