kelebek12345 Merhana arkadaslar. 2. Asılamada tutmadı benm. Hicbisorun yok 2 yıkı gecdi. Artk tükendm gercekdn. Allahm yardm etsn ben ve benm gibilere
Htcgkn7301-- kelebek12345 Ben de iki kez oldum sonra tam tüp bebek için hazırlanırken hamile kaldığımı öğrendim herşeyin vakti zamanı var canım çok iyi anlıyorum seni Allah tez vakitte sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 😍
Merve6475 kelebek12345 seni çok iyi anlıyorum ama lütfen güçlü olmaya çalış zor ama başka caremiz yok ☹️☹️Tüp bebek denesen bide
Alessia kelebek12345 yurt dısında tanıdıgınız varsa Inofert getırtırtın benım gordugum tedavıden sonda sıfıra ınmıstı yumurta rezervım 1. Ayın sonunda hamıle oldugumu ogrendım bılgınız olsun ılac ıtalyada ben burda yasadıgım ıcın doktorum bunu onerdı
beyazguvercinim33 kelebek12345 Allahım tez zamanda kucağını doldursun iki tüp bebek denemiş biri olarak üstelik tutan bebeklerini kaybeden biri olarak Mevlam verir bol dua tevekkül benim ikiside normal oldu elhamdulillah
Badevehande Allah tez zamanda evlat verir inşallah canım aşılamayı normal yolla hamile kalmakla hemen hemen aynı tutuyorlarmış direk tüp bebek deneseniz olmaz mı?
kelebek12345 Badevehande doktor normal yolla tutar asılama deneyelm dedi. Yapmadı tüp bebek degerlermz cok kaliteli ama basip olmaynca olmuyor isde
kelebek12345 Merve6475 tüp bebek karsdayz burda yok erzuruma gdip geşiyorz. Tüp bebek esmin isinden dolayı büyüksehre gdemiyorz bakalm nasl olcak
Htcgkn7301-- kelebek12345 Kesinlikle öyle düşünme ben de aynıydm eşim hep destek oldu sağolsun vakti var bizim de olacak dedi öyle öyle hep sakinleştirdi beni gerçekten çok zor anlıyorum seni ama dediğim gibi kuzum öncelikle inan olacak vakti var sadece 😘
Alessia kelebek12345 o kalıtesını arttıcı bır tedavı ıcınde folık asıtte var ekstra kullanmanıza gerek kalmıyor sız bılırsınız ben tavsıyede bulundum sadece
sevval55 Canım demekki hayırlı degil böyle dusun rabbim dogru zamanda versin saglıklı versin🙏🏻 Birde illa tutup saglıksız olması var rabbim zamanını bilir onun zamanı vakti saat gibi belli sen içini ferah tut aynılarını yasamıs biri olarak söylüyorum🙏🏻