Eemoms Merve6475 adet bitiminden sonraki gün gebe kaldım bende rabbim nasip edince oluyor hayırlısı inşallah😊
Hilal_celik54 Merve6475 mervecim nasip olursa ne zaman belli olur dualarımdasın inşallah hayırlı haberi verirsin bize
Littleprince_smother Merve6475 ben öyle hamile kaldım canım adetten sonra ilk gün oldu belli olmaz gerçekten dikkat et
Littleprince_smother Merve6475 inşallah olur canım benim rabbim kucağınızı evinizi doldursun inşallah gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli yavrularınız olsun🙏🏻♥️♥️
Askkokuluyavrum Merve6475 ben sana hep dua ediyorum İnan ki. İnsAllah tez vakit te bir evlat haberi alır sağlıkla kucağına alırsın canim benim
Askkokuluyavrum Merve6475 amin canimm cümlemizden ben inanıyorum sana çok güzel haberler gelecek Allah’ın izniyle doğumum da da senin icin çok cok dua edicem. Tanımıyorum seni ama İnan çok yakın hissediyorum kendime insAllah Rabbim gönlüne göre verir
Merve6475 Askkokuluyavrum böyle seyler duyunca o kadar çok mutlu oluyorum ki beni tanımadan benim için dualar ediyosun rabbim seninde gönlüne göre versin hayırlı saglıklı dogumların olsun insallah canım🤲🤲 gebelerin duası kabul olurmuş ben inanıyorum
Merve6475 Littleprince_smother allah razı olsun canımm 💗💗rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin 💗