Merve6475 Kızlar biliyorsunuz eşimle ayrı şehirlerdeyiz gecen beraberdik adetim bitti bittikten sonra ki ilk gün ilişki oldu sadece ertesi günü görev yaptığım şehire geldim bu şekilde gebe kalma ihitimalim var mı? Benim gibi olup gebe kalan var mı? Ben ihtimal vermiyorum fakat çevrem belli olmaz diyor
Mlssa Merve6475 Normalde adet bitiminden 1 hafta sonra yumurtlama olur bildiğim kadarıyla 28günde bir adet olunuyorsa ama adetten hemen sonra hamile kalan da duymuştm.Hakkında hayırlısı🙏🏻
sevval55 Merve6475 bennnnn o ay sadece adetimden 1 gün sonra ilişkim oldu suan hamileyim bende şok olmuştum rabbim verirse engel degil hic bişey☺️
Akademisyenanne Merve6475 benim cok samimi arkadasim hamile kaldi. İkiz bekliyor. Bisey olmaz diye adetin bittigi gun iliski yasamislar.
Melike35 Merve6475 erkek spermler hızlı falan kız spermler daha uzun yaşayabiliyor yani yumurtlaman inşallah erken olursa oracıkta bi kız seni bekleyebilir 🤗
Momdilay Adetin ilk günü birinci gün olarak sayılınca 14-15.gün yumurtlama günü olarak bilinir ve gebeliğin oluşma ihtimalinin eeen yüksek olduğu günlerdir..ama tıpta kesin olmaz diye bişey yok,istiyorsan inşallah hayırlısıyla gebe kalmışsındır 🙏
Kucukannee Adet bitiminden 1 hafta sonra yuksek olasilikli yumurtlama gununuz vardir bu gunler disinda dusuk yumurtlama gununuzdur ama hamile kalamazsiniz diye bir iddaa da yoktur ayni sekilde yuksek olasilikli gunlerinizde de hamile kalmayabilirsiniz.
Merve6475 sevval55 ayy ya ne güzel düsününcede çok erken ama iste rabbim ol derse olur iste bi gün ilişki oluncada acaba diye gün sayıyorum 😬
sevval55 Merve6475 bence rahmimiz açık oluyo o yuzden kalabiliyoruz banada cok garip gelmisti😀 büyüklerim derdi ama adet oncesi sonrası hamile kalınır diye. Ben 1 yıl tedavi gördüm olmadı en son işte o ay istemiyorum artık ya dedim cinsellikten bile öyle sogumuştum ki adetim bitimce sadece iliskim olmustu dahada hiç istememiştim yapmamıstım. Adet gunume 10 gün kala göğüs uclarım asırı acıyodu bide kasıklarımda çişim varmıs gibi baskım vardı bi test yapim zaten negatif hem bu ay bos gecti dedim anamm anında çift çizgi cıktı😃
Hilal_celik54 Merve6475 ben iki çocugumada adetin bittigin gun hamile kaldım sadece o gün korunmazdık ondan sonra korunmaya devam ederdik ve çok şükür iki hamilel8gim de tek seferde oldu rabbim ol deyince olmayacak şey yok aslında adet bittiği zaman hamilelik şansı daha yüksek çünkü tüpler açık ve yumuşak oluyor inşallah darısı başına
Merve6475 sevval55 maşallah ya rabbim dogumunuda göstersin inşallah iste hersey kafada bitiyor ya aynen öyle bende duymustum onu adetten sonra gebe kalınabiliyo diye ama çevremde örnegi yoktu bende valla zaten ertesi günü gidiyorum diye düşünmedim bile hiç çok bi beklentim yok gerci ama insallah bendede vardır biseyler 🤲🤲dua et banada
Merve6475 Hilal_celik54 ayy inşallah yaa benimde öyle olur umarım ekim gibi tüp bebek için tedaviye baslıcaz insallah ona gerek kalmaz 🤲
sevval55 Merve6475 insalllah canım benim insallahhhh emin ol beklemediğin zaman kalıyosun stres en büyük engel ben bunu anladım🙏🏻