Brcbzdmr Yigitdilek ben girdim canım kendini ne kadar rahat bırakırsan kasmassan o kadar kolay oluyo😊
Gurbet_kusu Yigitdilek bende 2gun oldum gireli. Korkulacak bişey değil sadece rahat ol kasma kendini. 1dk sürdü düşün
Pnrhmz Yigitdilek daha bugün yaptirdım hafif bir agrı oldu ne yalan söyleyim ama öyle abartilacak bisey degildi hafif de bi kanama oldu sonrasindada lekelenme oldu ama normalmiş olursa tedirgin olmayın 😊
Zehcan Ben de girdim cumartesi günü bir dk bile sürmedi burda okuyunca çok korkmuştum ama korkulacak birşey yok sakin kalman yeterli
Zehcan Feyzadertli1 çok utanç verici sadece 😊 doktorunuz erkekse eğer iki parmağını sokup biraz ilerliyor kemik yapısına ve bebeğin kanala girip girmediğini kontrol ediyor
Gurbet_kusu R_Arslan yani söyle benden enfeksiyon için de bir test yaptı önce demir birşey taktı boru gibi onunla test aldı enfeksiyon için asıl o acitmisti sonra parmağıyla çatı muayenesi yaptı o 1dk bile sürmedi hiç acimadi da hiç korkulacak bişey degil
R_Arslan Gurbet_kusu enfeksiyon icin bana birseyle bakmisti acimamisti ya umarim cati muayenesi de acimaz. Biraz geriliyorum. Sagol canim🤗