Sara Bana bir arkadasim soylediki progestron kullanan annelerin sütü az oluyomus?En cok da 4-5 ayindan sora kullananlarda oluyomus.Kizlar dogrumu??Ve ya iciizde cocuk dogmus sutu az olmusmu yani hemde progestron kullanmismi??
Zuzu Sara hiç öyle birşey duymadım,öyle bir risk olsa dahi kullanılması gerekiyorsa kullanılır.Sonuçta progesteron bir hormon,belki yan etkileri vardır ama bana pek mantıklı gelmedi canım
Sabrszanne3535 Sara doktorunuz ne dediyse o canım öyle bisey olsa doktor niye kullandirsin doktorculuk oynayan kişilerin dediklerine bakma canım sen bende kullanıyorum faydalı bebek icin
Betbet Sara ayy valla moral bozmak icin ne diyeceklerini bilmiyorlar 😏 canim progestan bizim progesteron hormonumuzu arttiran bir ilac hormon yani bu bu hormon eksik oldugunda bebek tutunamiyor belli ki bizde de eksikti ki doktorlarimiz verdi kullandik sutumuz salgilayan hormon da prolaktin hormonu yani o hormonun normal degerdeyse gelir zaten süt henuz dogum yapmadim ama alakasi oldugunu hic zannetmiyorum ama hic olumsuz dusunmuyorum emzirdikce gelecek zaten sutumuz pes etmeyecegiz emzirecegiz
Mybabyboy Ben de kullanıyorum ama alakası oldugunu düşünmüyorum. Ayrıca progestorn bebeğin tutunmasını sağlamak için bebek tutunmadıktan sonra sütünüz olsa nolcak allah korusun. Olumlu düşünelim öyle bişe olmaz
Sara Zuzu Evet yan etkilerinde sut hormonunu zarari varmis.Yani sut az ola bilirmis.Insallah oyle bisey olmaz.Olsada teki cocugumuZ sagsalim olsun.
Sara Sabrszanne3535 Bende dusuk risikine gore kullaniyorum.Bazir doktorlar nedense progestrona karsidilar ((
Sara YcelMlayimYldrm Bende bilmiyorum bugun ogrendim ne kadar dogru oldugun bilmiyorum.Burda birisi 4 ayindan sora kullanan sora dogum yapan varsa bize bilge verse cok iyi olur
Sulegorkemakyol Sara bunu progratanla ilgisi yok canım biraz kişinin yapıyıla alakalı yakın bir tanıdığımda hamileliğin nerdeyse tamamında progrstan kullandı bende kullandım yeni bıraktım eve onun geyet güzel sütü oldu yani biraz kişinin vücut yapısı ve süt kanallarıyla alakalı he birde çok kilo aldım diye doğumdan sonra bilinçsiz yapılan diyetlerde sütğ etkiliyor
Busranrunal Arkadaşım 5 ay kullandı sezaryen olmasına rağmen aynı gün sürü geldi gayette bol bence alakası yok herkes dr gibi bilgi veriyo valla
smcnkrt Sara hiç alakası yol ben kullankıştım uzun bi süre ama oğlumuda çok şükür bir buçuk yaşına kadar emzirdim