Semre42 Mina1 bende de gogsumde ve genitalde renk koyulasmasi oldu ozellikle kiz gebeliginde oluyor dedi doktor dogumdan sonra kisiye gore degisiyomus 1 yil okdu bi arkadasm hala eski haline donmedi diyo 🙄
Semre42 Mina1 agda yaptiriyorum her zaman da agda yaparm hic yontem degistirmedm bence alma sekliyle alakasi pek yok
Asliemirpeker Vallahi dr. Dan utanıyorum.. bildiğin simsiyah.. amca doğum sonrası geçiyor. Agda da aynısı jilette...
hunilimom Mina1 geçiyormuş kızlar 🤣 doğum yaptım 50 gün oldu esmer biriyim kararma ile bildiğiniz zenciye dönmüştü 🤣 dün duş alırken farkettim yavaş-yavaş açılıyor
Fusel_yem Mina1 Bunun için patatesi soyup ikiye böldükten sonra akşam yatmadan önce kol altınıza sürün kararmayı engelliyor kızlar ☺️☺️😘😘
Busepnr Benim de aynı göğüs çevrem özel bölgemmm ve koltuk altım çok karardı bende doktordan çok utanıyorum 😢 kötü bi psikoloji , esmerim ama bu kararma da normal değil ya 😢😢😢😢 38+1 oldum artık çözümü yok gibi
Deletedmom133 Mina1 ben dogum yaptim hamileyken birşey kullanmadım ama tecrübelerimi söyleyeyim hindistan cevizi yagi pataes suyu patates dilibi karbonat şuan sadece hindistan yagi ve karbonatı kullandım etkisini hemen gördüm 😀😀😀
Deletedmom133 Aysedgrlikrkmz yok ayrı ayrı yagi ayrı kullandım karbonata az su yada limonda koyabilirsin o sekikde ovaladım farklı günlerde düğüne kadar geçirmeye çalışıyorum yarında patatesi ve patates suyu deneyeceğim 🤣
Iremgokce Mina1 kaçıncı haftada oldu ben 18deyiö henüz olmadı bundan sorma olma ihtimali varmı bende kız bebek bekliyorum
Oglumabioluyor60 Mina1 bnm anca gecmişti ıkı yılı buluyo ilaçla fln şimdi yıne hamıleyım fena yanı aliştım artık herkezde bılıyo ne oldugunu hiç cekınme cnm ıllaki gıdcek merak etme zor olsada bebek için deger☺️