zlemAtAcar Mirzaannesi her yerde hissediyorum. Dediğin gibi durmuyor. Ama genelde poposu soltarafımda kafası sağ tarafımda ayaklar aşağıda 😍 Ayaklarla aşağıya tekmeleri savuruyor.
Elifs Mirzaannesi bugun gittim doktora.normalmis sürekli hareket halinde zaten dedi.bugun ilk defa hareketlerini görduk biz de 😊
DidemYldrm Mirzaannesi zayıf olduğum için hissetmeye başladım ama çok değil daha küçük küçük hissediyorum sabahları doktorum normal 19 20 de daha net tekmeler hissedersin dedi 2 hafta ya daha net hissederim
Eliftotree Mirzaannesi 28+2 haftalığım çok hareketli oğluşum maşAllah hic durmuyor ayaklarıyla sağa başiyla ve elleriyle sola vuruyor aynı anda 🙈
Mirzaannesi Eliftotree 5-10 dk arayla bizim ki de tekme falan atıyor daha dün akşam babası elini koyunca hissetti gözleri doldu çok güzeldi 🙈🙈🙈 rabbim herkese nasip etsin 👼🏻👼🏻 Kimseye evlat sevgisini aratmasın 💕💕💕
Mirzaannesi DidemYldrm bende daha yeni yeni net bir şekilde tekmelerini hissetmeye başladım önceden sadece bir gıdıklanma kelebeğin kanatlarını çırpması gibiydi 🦋 şimdi müthiş bir minnak tekmesini hissediyorum 🤭 bizde 20 olduk 💕💕💕