sena_1 merhabalar kullanipta memnun kaldiginiz pisik kremi ve yenidogan sampuani markasi yazar misiniz? birde bunlari hangi siteden yada magazadan temin ettiginizi🤩
ATC sena_1 pişik kremi sudocrem şampuan yağı unibaby çamaşır deterjanı baby me sıvı deterjan e bebekten marketlerden falan alıyorum
AygyulSina sena_1 mustela Bübchen sensitiv alabilirsin pisim kremi Bübchen sensitib mustela ve desitin mor olan elinin altinda olsun ebekten temin edebilirsin mustela disindan ebebekte mustela var mi bilmiyorum
Neslimu268 Ben minoris yenidoğan şampuan aldım yüzde yüz yerli içeriği tamamen doğal. Trendyoldan 30 tl ye aldım ama şuan 50 tl diye biliyorum.
Mzgn01 sena_1 pişik kremi ben bünbchen ve earth mama aldım. Hastanede mustela paketi verecekmiş. Kendi aldıklarımı çok detaylı incelemiştim iyiydi . Earth mama organik zaten aldığınızda kokusundan anlarsnz bünbchen de de kullanılan kimyasallar özenle seçilmiş. Şamp olarak da hipp ya da mustela kullancm
Hazaldalilar sena_1 sudocrem pişik kremi şampuan bioderma aldım canm ben dermokozmetik Trendyol n11 indirimleri kontrol et sürekli 👍🏽
Rabiakerem sena_1 canım ben oğluma nivea pişik kremi kullandım çok iyi geldi ona bilmiyorum bi dene istersen
Gozde888 Bebantol cok iyi dediler cocuk icin ben ondan aldim. Şampuan olarakta dalın aldim 😊siteden degilde eczaneden aldim kremi sampuanida japon pazarı diye bir yer var bizim burada oradan aldim
MelekEzgi Annem kardeşim için 17 sene önce sudocrem getirtirdi eczacıya el altından o zaman satışı yoktu Türkiye’de. Çok memnundu. Şimdi her yerde var. Bende ondan alacağım pişik kremi için. Şampuan içinde mustela kullanmayı düşünüyorum.
Sultandey sena_1 instagramda mühendisin oglu diye bir sayfa var lütfen o sayfayı incelemeden karar vermeyin içeriğini bilmediğimiz o kadar çok ürün var ki masum görünen dalin ne kadar tehlikeli 😣
Pnrhmz sena_1 ben de instagramda ki muhendisinoglunu takip ederek aldım pişik icin desitin sampuan olarak mustela insallah memnun kalırız
Sultandey Pnrhmz desitinin mor olanı benim oğlumda alerji yaptı poposunun derisi soyuldu 😣 hametan çok iyi geldi bize sadece diş döneminde pişik oluyo. Onun haricinde kızarmayı farkedince zeytinyağı kantoron yağı kullanıyorum. Çok geçmeyen pişik olursada vazelin bir sonraki alt açmaya kadar geçiriyo😉