Beyzanurlina Kızlar 20 haftalıgız bugun 17 18 haftalarda daha netti hareketler ama azalmaya başladı 20. Haftamda 2 gundur böle pek hissetmiyorum bu durumu yasayab varmı 😞
Sumeyye07 Beyzanurlina canım çikolata ye sol tarafına uzan ıkı gundur ara ara mı hareket ediyor yoksa hıc mı hareket etmıyor
Gizem23 Beyzanurlina bazen benimde oyle oluyordu ayakta cok geziyosan hissetmiyosun ya da iki gun cok durgun oluyo ucuncu gun hareketlenmeye basliyodu doktorum gunde 10 kere hareket ediyosa korkma demisti 28. Haftaya kadar anca duzene girermis bebegin hareketleri
SumAsel Beyzanurlina o haftalarda çok normal , 2,3 hafta sonra daha çok hissedeceksiniz inşallah merak etmeyin. Aynı durumları yaşadım ben de ;)
Beyzanurlina Sumeyye07 edıyosada hossetmıyorum dun gece sag tarafımda attı ama oncekı gbi deyıl haftaya detaylımız var hyrlısıyla bklm ınsan ıster ıstemez sıkıyo canını
Beyzanurlina Gizem23 gunde 10 kereyi bırak bı tepki verse şükretcez valla ınsan endişelenıyp ıster ıstemez alıştık hareketlenmesıne bı vurdumu yerımden sıçrıyodum korkudan🤣 sabahları uyandırırdı duzene giriyosa madem iyi olsunda😍💕