Serpilgmss 36 haftalık hamileyim bebek kanala girmiş ama acilmam yok ntsde sancılarım var zaten kendimde hissediyorum sancıyı ne yapacam kızlar açılma niye yok sezeryan olurum korkusu var meryem ana otunu içsem açılma olur mu
Tennur Serpilgmss canım nstde sancıların kaç oluyor? Bi de sancıları hissediyorum demişsin ya nasıl ağrı onlar nerelerin ağrıyor? Ben de çok ağrı hissediyorum ama nstde çıkmıyor
[silindi] Serpilgmss 36 haftaliksiniz neyin acelesi bu?? Birakin bebişleriniz nezaman gelmek istiyorlarsa gelsinler.. gercekten artik burda bebeklerini kucaklarina erken almak icin ellerinizden geleni yapiyorsunuz... onun vakti zamani var
R_Arslan Serpilgmss merdiven inip cik squat yap hurma ye insaAllh acilir canim meryem ana otu sancilar tamamen baslayinca suya konuluyor diye biliyorum🤗
Serpilgmss Tennur cnm belimde kasiklarimda ne kadar çıktığını bilmiyorum ki anlamıyorum pek rahim kasılmaları var 3 günde bir doktordayım vajinamda baskı hissediyorum
Serpilgmss [silindi] Bende zamanında almayı çok istiyorum kendi evladımın düşmanı degilim bunun acleyle ilgisi yok doktora böyle giderse kendi alacak bana kalırsa 42 haftalığa kadar beklerim
Ebruliiii Serpilgmss doğum pozisyonunda dedi doktor heran gelebilir dedi cumartesi günü ama gelesi yok
Ebruliiii Serpilgmss 12:30 dan buyana ader sancısı gibi sancım normaline göre fazla 10 dk bi kasılma yapıyo bakalım kesilcekmi yine kandırıyo olabilir beni
merve1777 Serpilgmss zaten erken değil mi? 40 haftalık olunca bitiyor gebelik :) bence daha erken zaten