Asyagizem Arkadaşlar 31+3 te hastaneye gittim rapor vermediği erken diye , 32+0 da mı veriyorlar çalışabilir raporunu tam olarak bilginiz var mı geçerse sorun oluyormuş çünkü
Duyguxx Asyagizem Ben 32+1 de aldım.. Doğum parası almak için başka ne şart var acaba bilmiyorum çünkü çalışmıyorum sigortalıymışım sadece, bilen biri yazabilir mi şuracıkta bekliyim😊
Bubu84 Nrdn03 Asyagizem 32+0 da alınır önce çalışır raporunalıp 33. Haftada alışamaz aporu alırsınoz başladığı andan itibaren 16 hafta izniniz olur
Nrdn03 32+0da alınıyor. Ama bu doktorunuzda bağlı ben 1hafta geç alacağım ki daha sonra o zamanı bebeğimle kullanayım😊
Asyagizem Nrdn03 işte beyinsiz doktorum işe yaramadığı için doktor değiştim haftaya başkasına gidecem ekstra bir süre yaşamak istemiyorum . Çünkü 32 yi geçersem hiçbir haktan yararlanamayabilirmişim
Flowwwer Asyagizem 32 haftalıktan sonra veriliyor çalışabilir veya çalışamaz raporu onuda istediğiniz haftada gelip alabilirsiniz ama önemli olan tam 32 de çıkmanız. Doğum sonrasına aktarılıyor sonra raporunuz eger çalışır aldıysanız.