iremalbayrak İnstagram bebekonfor sayfasından sepet beşik alan var ki acaba? Ben 0-1 yaş olanını almayı düşünüyorum ama tülü falan biraz uyduruk geldi müşterilerin gönderdiği resimlerde. Daha önce alıp memnun olan varsa yardımcı olabilir mi? 🙏🏻😊
Merakliana iremalbayrak canım ben 3 yıl önce almıştım piyasaya göre fiyatı baya uygundu diye. Dediğiniz gibi aşırı kaliteli bişi dgl ama fiyat performans idare ederdi ama bn normal dogum yaptgm halde cok zor oturup kalkıyordum dikişlermden dolayı ve ilk ay eşim hep kalkıp bebegi bana veriyordu cok zorlanmıştık. Şimdi anne yanı alcam ne olur ne olmaz diye
Biyolog iremalbayrak canim bende sepet beşik tercih ettim. Fiyatı ne kadar? Ben letgo sitesinden sıfıra çok yakın uyku setiyle birlikte 200 e aldım. Bence sende bak, bu benim aldigim
iremalbayrak SabriyeBursa yaa ☺️ Tülü uyku seti falan güzel mi peki resimde görüldüğü gibi. Bir de gerçekten 1 yaşına kadar kullanabilir mi. Bazı yorumlarda sığmaz demişler de☺️
SabriyeBursa iremalbayrak aynısını aldım bende bana göründüğü gibi geldi 1 yaşına kadar kullanılabilir bence