Mine_34 26 Haftalık anneler bebegımın kılosu 1090 gram sızce böle gıderse doguma yakın ırı olma şansı var mı? Dr. ılerıde gıdıyor dıyor.. Irı Bebek normal doguma ne derece engel olur. Ilk gebelıgım...
FerhanSerkanEilmez Mine_34 bende 26+6 oldummm kilosunu bilmiyorum ama sonra sonra değişir kilosu diyorlar veee ayrıca ultrason ve doğan bebişlerin kilosu aynı olmuyomuş Oyüzden üzme kendini 😊😊😊😊
gulcins Mine_34 26.haftaya göre evet fazla kilosu arkadaşım tam 25 haftalıkken gittiğinde 878gr dı bebeğin kilosu.ama 26dan itibaren asıl kiloyu almaya başlıyorlar eğer ailenizde iri bebek doğuran varsa onlara çekmiş olabilirsiniz mesela görümcem 4250 doğurdu Teyzesi de çocuklarını öyle doğurmuş 4,5-5 kilolarda
Mine_34 FerhanSerkanEilmez Zhdsngz Hafta , gün olarakta aynıyız 🙂 aslında kılolu olsun ıstıorum tabı ama esımde aılemde ısrarla normal dogum ıstıyorlar. En doğal sekılde olsun ıns ...
Mine_34 gulcins evet annem var 😉 aslında gebelıgımın basından berı bulantı kusma sıkayetlerı yasıyorum ama demek kı kızım beslenıyor 🙂 ıns normal dogurabılırım..
gulcins Mine_34 ozaman genetik işte Zaten belli iri bebek yani hayırlısı olsun Doğum şekli önemli değil önemli olan sağlıkla kucağınıza almanız 🙏
Mine_34 [bilinmeyen] 😃 fıkırlere saygı duyalım bız . Bnm sorum aslında ırı bebek ıle dogum yapan annelerde mı 26. Haftada bu degerlerdeydı??
Obsesifk Mine_34 benim 26nın sonunda 894grdı doktor gayet iyi dedi şuan 900 geçmiştir 27+3üz iri bebekte şöyle eğer çatın darsa sezeryan yapabilirler ama çatın geniş olursa müsaitse 4-4.5a kadar normal yaptırıyorlar sanırım şekerine baktılar mı
Ecee Mine_34 bnm oglumda 26+5 de 1106 gr dı doktor iri bebek olucak ama normal doguma engel degil dedi☺
Elifrana Mine_34 25. Haftada 1 kilo olmuştu bebeğim. Şimdi 26+5 iz, bize de iri bebek dedi doktorum, ama sürekli değişecek daha, ölçüm hatası olabilir, bi hafta çok bi hafta az kilo alabilir. O yüzden bekleyip görcez bakalım ☺