happymum Kızlar, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesinde kadın doğum doktoru tavsiye edebilir misiniz ? Hastane de doğum yapan oldu mu ? Hastane nasıl bir hastane ?
ikicocuklubiranne happymum dragosu bilmiyorum canım ama Fatih’e gidiyorum çok memnunum çok temiz ve çok ilgili bir hastane. Doktorumda öyle Mehmet serdar kütük haftanın bir günü dragosta sanırım öneririm
Deletedmom3 Dragosu bilmiyorum da vatanda kuzenim calisiyor her doguran enfeksiyon kapiyor dedi kendide 7 aylik hamile kendisine ucretsiz olmasina ragmen baska hastaneye gidiyor ucretli
Kitapsev Akyuz61 ben polip ameliyatı oldum ona. Rahimde perde varmıs (dogustan olan bıseymıs) ve rahmim kalp seklındeymıs bana hıcbırsey soylemedi. Cocuk istedigimide bılıyordu. Ona gore tedavımı olurdum. Suan riskli gebelik gecırıyorum perdeden dolayı.😔 Keske soyleseydı sonucta amelıyat yaparken gormus olması lazım. Suan Tuzla Okan unv hastanesıne gıdıyorum nasıl gormez nasıl yapmıs amelıyatı dedi
ikicocuklubiranne Deletedmom3 yengem orada Doğum yaptı çok temiz ve çok memnun kaldı şaşırdım açıkçası bende orada yapacağım nasip olursa 😊
Dmrklyasemin Evet Tavsiye üzerine gitmiştim çok memnun kaldım doktorumdan iyi , sakin ve güven veren bir doktor
Rzlgln534 Dmrklyasemin ben de oraya gidiyorum banu hanima cok memnunum serdar beyi de iyimdediler siz kac haftaliksiniz yatis yapirdiniz mi kayit yani
Rzlgln534 Dmrklyasemin Benimde inşallah Banu hanıma detaylı için gelmiştim ve dörtlü test çok iyi Doğum ücreti fazla olmasa kesinlikle onu isterdim Ayşe Şeyma hanıma gidicem o da iyi tatlı dilli bir doktor bakalım inşallah fazla tutmaz Doğum 🙏🏻
Dmrklyasemin @Rzlgln534 Doğum ücretleri hakkında bilgim yok fazla ama rahatsızlığımdan dolayı doktorumu degıstrmeyı düşünmüyorum ☺️Hepimiz için hayırlı olsun sağlıklı bir şekılde bebeklerımızı kucağımıza alalım