sevgitekes 27+1 olduk bir iki haftadır vajinamda ağrı var yürürken yatarken dönerken oluyo hep acaba bebek baş aşağı mi geldi ondan mi öyle cuma randevumuz
Aysemeva sevgitekes 29 haftanın içindeyim benimde oluyor yürürken yatakta dönerken magnezyum iyi geliyor çok ağrım olunca Dr danisarak sabah akşam alıyorum herzaman değil geciriyor
Denizinannesi1 sevgitekes bende 27+5 haftaligiz bugün kasıkta sancı oluyor uzaninca geçiyor ayağa kalkınca yürürken oluyor normalmi acaba bende sıkıntı yaptım kendime
Tubabulat2018 sevgitekes o agri bende 35 haftalikken basladi ve doktoruma sordum 36 haftalikken normal boyle agrin olmasi artik vucudun kendini doguma hazirliyor dedi 38 haftaligim hala devam ediyir sadece siddeti azaldi onceden yürüyemiyordum donemiyordum yatakta vajina kemigimden.
Aysemeva sevgitekes henüz onunla ilgili birşey söylemedi benim plesentam aşağıda henüz tam yukarı çıkmamış ilk dogumum normaldi eğer yukarı çıkmazsa sejaryan olur dedi normal istiyorum ama nasip artık hangisi hayırlıysa o olsun
sevgitekes Denizinannesi1 o bende de olmuştu geçen hafta sağ kasikta ara ara gelip gidiyodu oturunca geciyodu sıcak şerbet süt içtim uzandım dinlendim geçti sıcak tut geçer başka sancı değilse
sevgitekes Mina2101 anladım inş geçer benim alt bacak öyleydi çok ağrı vardı dokunamiyodum bile sabunla ovaladim uzun süre sıcak suda birkaç gün şimdi azaldı sisi de indi
sevgitekes Tubabulat2018 benim sidetti var yarin bakalım bi sorun var mi doktorum ne derse erken çünkü suan