bsrgz Belirsiz5217 kimseyle kiyaslamaniza gerek yokki doktorunuz haftasıyla uyumlu dedikten sonra gerisi önemli değil. Biz de çok mu kilolu acaba diye düşündük doktor sadece 1 hafta önden gidiyor o da olabilir dedi rahatladık
Belirsiz5217 bsrgz evet canım yoo kıyaslamıyorum zaten herkesin hamileliği farklı olduğu gibi bebekleri ve kendi bünyeleri de farklı oluyor 😊 sadece merak ediyordum ama endişeye kpilmama gerek yokmus
Askkokuluyavrum Humakusu doktorunun dondurma ye muz yeme diyeceğini sanmiyorum butun meyveler de şeker var fakat doğal şeker.. dondurma da glikoz içeriği mevcuttur yanı yapay kimyasal
Askkokuluyavrum Belirsiz5217 evet tosuncukk olcak herhalde 😬😬😬 sağlıkla gelsin insAllah bütün bebekler
ftmhmt_6 Belirsiz5217 33+3 2200 iyi mi bilmiyorum bana az geliyor 35+1 haftada gidecem bakalım ne olacak
Esranur06 Doktorum risk olduğunu söylemedi. Sadece doğum pozisyonunu almış doğuma kadar 4ü geçebilir dedi
Humakusu Annebebek122 bebeklerin kilosu farklılık gösterir yani her hangi bir kıyas mümkün olmuyor onlarda doktor haftası ile uyumlu dediyse bir sıkıntı yoktur merak etmeyin 😊
Humakusu Askkokuluyavrum üslubunuzda olan bu farklılığı anlamış değilim. Ben bahsettiğim gibi doktorumdan duyduğumu söyledim siz bu şekilde yapmazsınız olur biter
Askkokuluyavrum Humakusu üslup kullanmadım canim benim. Sadece 😱 şaşırmış olduğumu belirtmek istedim özellikle konuyla ilgili bilgiyi doktorumdan öğrenicem. Teşekkürler iyi günler 🙏