Tugbaztrk Kızlar anadolu yakasında 2li tarama testi ve detaylı ultrason fiyatı biliyo musunuz, bildiklerinizi paylasır mısınız. tek tek hastane aramaktan yoruldum. Benim hastane pahalı diye dışarda uygun bi yer arıyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Akademisyenanne Tugbaztrk ikiliyi umraniye devlette yaptirdim. Dortluyu Cakmak Erdem’de yaptilar. Sigortam karsiladi yarisini 125 TL odedim. Renkli ultrason Cakmak Erdem’de 375 TL. Umraniye Devlette yaptiracagim.
SemaAsya Tugbaztrk Gebze Yüzyıl'da yaptırmıştım ama muhtemelen Pendik Yüzyıl'da da aynı fiyattır diye düşünüyorum. İkili test 75-90 TL gibi bir fiyattı tam hatırlayamıyorum ama detaylı 400 TL idi. Detaylı için doktorun iyi olması çok önemli verdiğiniz para boşa gitmesin.
Tugbaztrk Akademisyenanne devlette nası yaptırıyoruz peki, normal doktora randevu alıp gidip test yaptırcam mu diyoruz?
Tugbaztrk Benim hastane 900 detaylı ultrason 800 2 li test dedi. İnsanlar bu paraya dogum yapıyo🤦🏼♀️
Akademisyenanne Tugbaztrk kadin doguma randevu aliyorsunuz. Doktorlar muayene ederken olcum aliyor sonra kan tahlili istiyor.
Tugbaztrk SemaAsya tarama testi içinde oyle diyolar, ben de tanımadıgım bi doktora yaptırmak istemiyorum acıkcası ama odeyemiceğim miktarlar duyunca sok oldum
Akademisyenanne Tugbaztrk ayni gun yapiliyor. Yalniz randevu alirken kadin dogum doktoru olmasina dikkat edin. Her doktor yapmiyor o testi. Ornegin inferlite ya da jinekoloji vs yapmiyor. Kadin dogum olmasi lazim. Kan sonucu bir hafta-10 gun sonra cikiyor. Zaten kan verirken onlar ikili test diye giris yapiyorlar. Ben sonucu internetten indirip, ozelde kendi doktoruma gostermistim. Gayet iyi dedi. Uclu teste gerek duymadilar. Dortluyu yeni yaptirdim. Sonucu yarin alacagim.
SemaAsya Tugbaztrk detaylı çok çok önemli. Resmen doğmadan check-up. Yani her şeyden kısalım ama buna önem verelim. Ben de ilk başta para tuzağı gibi bakıyordum ama işin içine girdikçe iyi ki yaptırmışım diyorum. Hoş benim bebeğim pek hareketsizdi o gün normalde yerinde durmaz hastaneye gidince kendini ağırdan satıyor 🤦🏼♀️ içime pek sinmeyerek yapıldı o yüzden. Hiç olmazsa devlette yaptırın derim ben.
Tugbaztrk Akademisyenanne teşekkür ederim bilgiler için benim o kadar vaktim yok gec kalırım sanırım🤦🏼♀️
Tugbaztrk SemaAsya devlettede hiç boyle seyler yaptırmadım zaten cok uzun sürüyomuş. En azından detaylıyı kendi doktoruma yaptırayım en iyisi, cok tesekkür ederim canım
tugbanne2020 Tugbaztrk Ben normalde Acıbademe gidiyordum ikili test için eşimin doktor arkadaşı tavsiye etmiş Süleymaniye kadın doğum hastanesinde Doruk bey var perinatolog. Ona gittik inanılmaz bir doktor en az yarım saat boyunca gebelikte oluşabilecek tüm riskleri vs anlattı. Tüm hamilelik boyunca yapılması gerekenlerden genel olarak bahsetti ve bebişe de en az 20 dakika baktı. Bebeğin ense kalınlığına ve bazı organlarına baktı. Sonrasında kan aldılar 1 hafta sonraya tekrar randevu veriyor test sonuçlarını değerlendirmek için ve tamamen ücretsiz. Acıbademe o kadar para bayıldık Doruk beyin anlattıklarının %1 ini bile anlatmadılar. Yani kısaca işini iyi yapan doktor bulup gitmek lazım. Tavsiyem burda dursun. Tüm bebişlerimiz sağlıklı olsun :) ikili test için zamanın kalmadıysa ve şimdi randevu alamazsanız aklınızda bulunsun 20. Haftalarda yapılması gereken detaylı ultrason için erkenden randevu alabilirsin belki.
Tugbaztrk tugbanne2020 gercekten hastaneden cok doktor onemli. Benim hastanede acıbademle aynı fiyatlar işte. Ama soylediğiniz hastaneyi bilmiyodum hemen bakacagım, cok tesekkür ederim
SemaAsya Tugbaztrk Bayağı pahalıymış ya... Kadıköy taraflarında mısınız? Biraz doğuya geldikçe fiyatlar düşüyor çünkü 😂
tugbanne2020 Tugbaztrk sonradan dikkat ettin anadolu yakasında doktor arıyormuşsunuz benim doktor avrupa yakasında fakat kesinlikle değer mutlaka bakmalısın Doruk beyide araştırabilirsin Doruk Cevdi Katlan bir tane kötü yorum görmedim internette doktorla ilgili.