Bnucnr Kocaelideki hamiş anneler,hangi hastanede doğum yapacaksınız,doktorunuz kim ,kaçıncı haftanızdasınız?
Bernalisari 34+2 deyiz Derince eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum canım nazan karadeniz doktorum ve çok memnunum :)
Bnucnr Bernalisari siz yolu baya yarılamışsınız rabbim sağlıkla kucağinızada almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Zeynep9398 Bernalisari 34+1 BNde derincede oturuyorum ama en baştan beri Alikahya’ya gidiyorum çok memnunun dua edin babada gittikçe sitedeyiz heyecan basıyor
Bnucnr Fgaslan 4.5 sene calıstım cihan hastanesinde mehmet hoca iyi bir doktordur 🙏🏻sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..
cigdemino Fgaslan Merhabalar ben de en son Mehmet Bey e gittim. Siz doğum hakkında konuştunuz mu? Nasıl doğum hakkında duruşu bilginiz var mi?
Bnucnr Ayaztgce nuri bey'den memnun kalmasaydım bende gülcin hanıma gidicektim..Sağlıkla kucağınıza alın insallah🙏🏻
Bnucnr Rabia83 doktorlarımız aynıymış benimde nuri bey 29+1 oldum..🤭cok memnunum doktorumdan hatta yarın muanem var 🤗
Rabia83 Bnucnr canım ya maşallah biz daha yolun çok başındayız ama Nuri bey can bir yıldır düzenli olan gidiyorum bi kere olsun canımı sıkmadı.. ilk bebeğim düştüğünde beraber ağladık sonra hamile kaldığımda beraber koridoru inlettik gerçekten şanslıyız 🙏🏻🙏🏻
Bnucnr Zzynnp bu doktorun ismini son zamanlarda cok duymaya basladım.. sağlıkla kucağiniza almak nasip olsun insallah prensesinizi 🙏🏻
NihanMine Bnucnr haftaya bir buluşma ayarlamayı düşünüyoruz gelen olursa sende katıl bize hamişler olarak tanışalım birbirimize destek oluruz dedik 😊