Ebrarbebek66 merhaba 😊
Benim teyzemin kizida cift rahimli
Hic zaman annesi doktora gosdermedi kizini dağlik bi yerde yasiyorlar.onlar tarafda cahillik bas vurup gidiyo.kizi aparmadi hic doktora herkes kotu dusunur diye.kizi evlendi 6 ay beklediler bebek olmadi hamilr kalamiyor diye.sonra doktira gorulduler.ultrasiona girmeden bile doktor enfeksiona karsi tedavi yazdi kiza.ama hamile kalmiyor...1 yillik donemleri bitti.kaynanasi doktora gosdermis ultrasionda bakinca doktor "çift rahimlidir demis" boyle anadandogulma oluyor drnis.yani kizi suçlamayin demis.bu 100 kadindan 1inde oluyir demis.tedavisi var demis ameliyat.ama biz boynumuza goturemeyiz riskli biseydir.kadin sinirlenmis.ha bide doktor demiski boyle gebelikler 3 ay suruyor kanamayla düsuk ola bilir dedi.en guzeli gel tüp bebek yapalim demis.itiraz etmisler.eve gelince kaynanasi kizin annesini aramis sen kizini bize siradin diye.annesi bilmiyormus fakat.kaynansi sonradan pisman olmus ve kizdan ozur diledi.bize boylede kabulsun dedi tup bebek yaptirariz dedi isdersen.boylece 4 aydir geciyor.teyzemin kizi her adet olunca deli gibi agliyor.uzuluyorum ona.bebek isidyorum diyor.bende canim ameliyatin lazm dedim.olmasada tup bebek yaptir dedim dunyada ölume çare yok dedim tekce.hayir diyo.zoruna gidiyo hamileleri gorunce.iyice psikopatlasdi.ama doktoru gel tüp bebek yaptiralim diyo
Yani tedavisi var bosuna kendinizi uzmeyin.sadece riskli bi ameliyat.bu ameliyati her doktor becermiyo
Ve tüp bebekde ediyorlar uzmeyin kendinizi.boyle ne kadar bebek doğuranlar var