Benimcanimoglum_55 Kizlar dogumum aralikta olucak .. bebek arabasini yaza dogru almayi dusunuyoruz ama pusetini o kadar gec almak istemiyorum. Ikisi genelde birleşik mi satılıyor yoksa ayrı da alabilir miyim? Maliyeti fazla mi olur yoksa
edasadi Benimcanimoglum_55 maaliyeti fazla olmaz. Ama yeni model arabalarda yatma yerini çıkarıp liseyi takip kullanıyorsun arabada bebek biraz büyüyene kadar. Almışken onlardan almak daha mantıklı araba olarak kullanırsın. Ama o arabalar biraz daha pahalı sanırsam.
Alarasel Benimcanimoglum_55 alabilirsn 300 tlye güzl orta halli bişi alınır cnm 200 den başlar pusetler bnm bildiğim ama ilka birlşk almk zorunda değilsin.
Busramerve Benimcanimoglum_55 ben tek puset aldım araba zaten vardı ama içi çıkmayanlardan vardı. 240 tlye aldım çok pahalı bir şey değil canım.
Lastmoon Benimcanimoglum_55 canım puseti ayrı alıcaksın sonra arabayı ama ikisi bir takım olanlar kampanyalı travel sistem arabalar n11 gittigisiyoe vs. Buralara bak bulursun ve pusetinide takıp arabaya kullanabilirsin snra büyüyünce araba olarak devam bence ayrı alma sonuçta arabada alıcaksan 2 si bir bak siteden çok hoş modeller var uyguna.
Alarasel Benimcanimoglum_55 onu bilmiyrm cnm araştr maağzada görevliye analt mutlaka yardımcı olurlar sana 😊😊
Benimcanimoglum_55 Lastmoon daha çok araştırmadım internetten bakıyorum sadece o yuzdenkarar veremiyorum .. nasil oliyor arabadan cikinca puset mi oluyor yani item arabaya takip hem tek mi kullaniyorsun
Seldabekil Amannn letgoya bak çok daha ucuza satilior. Hemde çok uygun ve temiz ürünler bulabilirsin sonuçta üç beş ay yaticak çok paralara gerek yok.
Duuyguum Benimcanimoglum_55 chipolino kabin bebek arabası var canım ondan alıcam bende puseti de var içinde hafifte baya telerlekleri çok iyi kampanya da şuan bak istersen