Esesen 2-3 gündür kasıklarıma hafif ağrılar giriyor genişlediğinden olduğunu düşünüyorum ve yine 2 gündür falan arada vajinaya aşağı doğru tekme atıyor bunu yaşayanınız var mı? Doktora gittim devlete erken doğum olabilir falan dedi de bana biraz saçma geldi. Ultrasona bile sokmadı pazartesi tekrar detaylı ultrasona giricem aldım sıra daha 23 haftalığız. Vajinaya gelenlerin tekme olduğuna emin gbi bişeyim karnıma gelenlerle benzer. Yaşayan var mı?
honey Esesen bana da olmuştu 1 ay kadar önce, doktora gittim ve muayene etti, çocuk makat geliş pozisyonuna dönmüştü ,o yüzden vajinaya vuruyor demişti.
Melegimm19 Esesen bende 23haftalığım içerde döndüğünü hissediyorum zaten başı aşapçğıda olduğunda göbek deliğimin üst kısımlarını başı yukarıda olduğunda vajina ve kasık kısmını tekmeliyor bir sorun yok gibi ama doktor size niye öyle demiş bilemedim detaylıda içiniz rahatlar inşallah🙏❤
handhnde Esesen benimde o haftalarda ayakları aşağıdaydı.Doktor normal dedi duruşundan haftalar ilerledikçe tekmeleri nereye yemiyorsun ki 🤣
Esesen Serenaynaynay evet canım ama daha 23 haftalık doktor direkt erken doğum olabikir dedi devletteki bugün ne muayene etti ne ultrasona soktu odasında bana detaylı için ultrasona in dedi kağıt versi onlar da pazartesi ye verdi randevuyu ama korktum ya
Busragul22 Serenaynaynay kızlar korkutmak istemem tedbir amaçlı söylüyorum vajinada zonklama gb oraya baskı gb bişey hissederseniz rahim ağzında kısalmayla ilişkili olabiliyor..bndede vardı..rahim ağzına dikiş(serklaj)olunca geçti bi baktırın derim
Esesen Melegimm19 aslında geçen hafta özelde detayloya girdim gayet normaldi herşey. Bir de devletteki detaylıya sokcak işte. Göbek kısmında hep oluyordu da vajinama 2 gğndür falan vuruyor sadece öylesine sormak için girdim doktorun odasına müsade isteyip erken doğum olabilir dedi direkt. Sizinki ne demişti direkt vajinaya vuruyor muydu yani
Nilveannesi10 Esesen rahim ağzı uzunluğuna bakmıştır. Kısalmışsa o yüzden öyle demiştir. Ben aynı durumdayım
Esesen handhnde doktor alttan muyene etti mi peki bunun için canım. Çünkü bana bir hafta öncesinde erken doğum riski yok dediler bir sorun yok dediler detaylıda
Tuanayldz handhnde banada doktorum ayakları orda dedi 22 haftada başladı aşağıda hissetmem geçermi demiştim ne geçmesi haftan ilerdikce daha hissetceksin dedi 32 haftalıgım orama bir tekme atıyorki yolda duraklıyorum acıdan😂
honey Esesen yok yok hayır tehlikeli bir şey değil, pozisyon değiştirdiği için, ayaklar aşağı geliyor ve ayaklarıyla vuruyor haliyle. Yani 1 ay yada 2 ay önceydi tam hatırlayamadım, 6-7 aylıktım yani :)
Zlmdemir Esesen canm bende aynı şikayetle geçen doktora gittim hafifte sancım vardı 25 haftalığım.sanki vajinamın içinde yumruk atıyor gibi.doktor bebek baya aşagı inmiş dedi erken Doğumdan korktu oda alttan muayene etti şükür açılmam yoktu.yani dikkatli olun yine de başka doktora görünün.
Esesen Zlmdemir sancım yok şükür arada kasıkta kasılma oluyor bu ilj aylardakilerin tarzında da rahim genişliyor diye düşündüm
Melegimm19 Esesen evet direk vajinaya vurduğuda oluyor hatta şuan yan duruyor bende yan yatıyorum leğen kemiğimi tekmeliyor sert bir şekilde doktorun pozisyonundan dolayı dönüp duruyor ayakları neredeyse oraya vuruyor dedi ultrasondada herşey normaldi ayakları kıpır kıpırdı içinizi ferah tutun muayene bile etmeden pat diye böyle birşey söylemeseymiş keşke detaylıya girin yine içiniz rahatlasın veya özelede gidebilirsiniz bi bakılır içiniz rahatlar❤
Esesen honey bu doktor da yani bana diyor erken doğum olabilir😥 inşallah detaylıda da bir şey çıkmaz da
Zlmdemir honey bende aynı böyle gittim hareketleri aşagıda dedim tekmesi falan söyledim bebek baya aşagıda dedi doktor gözümü baya korkuttu hatta.şuan olursa ölü Doğum olur asla kalkmaman lazım die.şuan yatağa bağlı yaşıyorum acaba doktor da mı benim gözümü korkuttu abattı 🙄☹️
Esesen Melegimm19 ay inşallah bir sıkıntı yoktur. Siz doktora gittiniz mi bunun için? Doktorun tepkisi neydi
Melegimm19 Esesen özellikle bunun için gitmedim canım zaten uzun süredir hissediyorum pozisyonunun değiştiğinide hissediyorum en son gittiğimde hareketleri nasıl diye sorunca doktorum anlattım vajınayada vurduğunu normaldir pozisyon değişikliği çok olur daha dedi ❤
Esesen Muhley tekme değil mi seninki de? Doktora gittin mi peki? Öylesine bir sorayım dedim ciddiye almadığım bir durumdu direkt erken doğum deyince muayenesiz korktum
Esesen Melegimm19 ben de şeker yüklemesinden sonra gidicem inşallah doktoruma özele. Ama detaylıya bakan doktor da görürse tehlikeli bir şey söyler zaten o zamana kadar ne olur ne olmaz az hareket edeyim
Esesen Zlmdemir benim hareketleri karnımda da var 2 gündğr ama vajinaya da vuruyor sürekli vajinaya vurmuyor yani. Başka bir doktora daha gitseydin canım belki de gerçekten önemli bir şey değildr
honey Zlmdemir Allah Allah niye o kadar korkutmuş ya, acaba benimkinden farklı bir durum mu? Bana doktorum bir sıkıntı yok dedi, sadece ayaklar aşağıda dedi.