Rabiabck10 32 haftalığım hiç enerjim yok hiç bişey yapasım gelmiyo bazen yapayım diyorum ama çok yoruluyorum hemen yatıyorum nolcak bu halimiz 😒
Mom72626 Rabiabck10 kesinlikle hele bugün su içmeye bile zor kalkıyorum. Oysa dün baya iyiydim. Haftalar ilerledikçe iyice bunaldım
Kubraeylul Rabiabck10 benimde aynı tuvalete gitmeye bile üşeniyorum inşallah dogumdan sonrada böyle olmaz 😔😔
aselzumra Rabiabck10 bende 33 deyim yerimden kalkamıyorum yemin ederim nefes bile zor alıyorum zaten sorunlu bi hamilelik geçiyorum artk hemen geçsin ve doğsun istiyorum ilk defa bu kadar zorlanıyorum 😢😢
Kuzisss Kesinlikle katiliyorum. Halsizlik uykusuzluk daha cok vurdu. Sanki ilk 3 ayda ki gibi duygusallastim.
Eminehmc Rabiabck10 Bende 31 haftalığım ve 2 gündür sürekli uyuyorum hiç yataktan kalkasım gelmiyor hiç bişey yapamıyorum ve bu durumdan çok sıkıldım enerjik olmak istiyorum artık 😄
Eminehmc Rabiabck10 Bide 3 yaşında oğlum var sürekli ilgi istiyor bu tembellikle nasıl baş edicem hiç bilmiyorum bi an önce eylül gelse de doğursam 🤦
Serrameri @Rabiabck10 sürekli enerji olmuyo ama hepte üşengeçlik olmuyo ya 😂 33+6 yım yatsam ölü gibi yatarım o ayrı ama kalkınca üstümdeki yük gidiyo
Sanane123 Rabiabck10 bence 4 ile 6 ay arası enerji oluyor son haftalarda enerji falan kalmıyor heleki bu sıcaklar da ağrılarda oluyor hayırlısıyla bi doğursak Allah’ın izniyle ☺️🥰
Mlssa Rabiabck10 30dan sonra bana bi enerji geldi ama 33te bitti😂 suan 34+4 artık sancılar da başladı hafiften hemen yoruluyorum😐😐