seydanurceyhan Benimde 16 mart gozukuyo dogumum hersey hazir oglumun ne zaman isterse gelmesini bekliyoruz iyice agirlastik hem heycan hem korku hem ensihe hem mutluluk herseyi bi arada yasioruz ve dogurmami bekleyen bi dunya cevreyle bekliyoruz 😊😁😁
Damlaveannesi seydanurceyhan Hiç sorma canim sancım oldun da eşim gülüp geliyo mu diyor😂😂 ama bilmiyor ki ondan çok gelmesini istiyorum 😂 canım bide bişi sormak istiyorum 1 haftadır akıntım yeşile döndü sende de aynı sorun var mı ☹
seydanurceyhan Damlaveannesi Aynen canim benim esimde bi ah desem hemen doguruyonmu dio bende dogurmak bu kadar kolaymi hemencecik diom guluo akintim var ama canim o renkte degil benim istersen gittiginde bi doktoruna sor canim ne olur ne olmaz fikrim yok belki bi fikri olan yazar
Damlaveannesi seydanurceyhan İdrar yolu enfeksiyonum vardı ilaç kullandım ama doktor artık iyi durumun dedi ama bakalim 1 martta doktor randevumuz var ❤😊
seydanurceyhan Damlaveannesi Benimde vardi ama doktor ilac vercek kadar degil demisti bol bol su tuket demisti bende dediginden beri surekli su ictim benimki gecti su cok fayda edio idrar yolu enfeksiyonuna ben evlendigimden beri cekiodum bol bol su ic canim