Busemertcan Ben yaklaşık 1 sene önce genital bölgemde lozyon yani siğil tedavisi oldum bundan dolayı doktorum seni sezeryana alıcam diyo ama ben normal Doğum istiyorum bi çok kişi normal Doğum yapıp bi sıkıntı yaşamamış ama doktorumda garanti olsun istiyo sanırsam varmı siğili olupta normal Doğum yapan
Muallimehanim Busemertcan Siğili olupta normal doğum yapan çok insan var doktorların şu sezeryancı muamelerini anlayamıyorum 😑
Begonia Busemertcan Ben de siğil tedavisi olmuştum. O zamandan sonra da bir sorun yaşamadım. Şu an hamileyim, ben zaten kendim de sezaryen doğum düşünüyorum. Siz sağlıklı olmasını istiyorsunuz ama oradan sağlıksız başka bir durum çıkabilir. Bence ısrar etmek yerine doktorunuzu dinleyin.
Dtgk Busemertcan çocuğuna bulaştırma riskinden dolayı diyordur illa bulaşacak diye bi şart yok ama bulaşırsa çok pişman olursun doktorunu dinlemeni tavsiye ederim 😊
Srnkrbrn Busemertcan ben duymadım hiç siğil olup normal doguran ama madem güveniyorsun kendine doktorunu degiştir canım farklı bi doktora git
Denizkasalll Muallimehanim daha kolay ve zahmetsiz olduğu için uğraşmak istemiyorlar gerçekten kimse mesleğinin hakkını vermiyor tek bildikleri kolaya kaçmak herzaman bizi düşünen yok hiç benim kuzenimide zorla sezaryana aldılar normal di bütün herşeyi sadece açılması yoktu ne suni sancı berdiler ne beklediler direk sezaryan diyip aldılar kızcağızı
Busemertcan Muallimehanim evet bi çok kişi var bunu bana kendi doktorumda dedi ama bi sıkıntı olmasından korkuyo sanırsam ama normal Doğum yapıtta çok şükür sıkıntı Çıkan olmamış
Busemertcan Dtgk doğru diyorsun zaten normal olacağı varsa erkende olabilir önüne geçemem hayırlısı olsun bakalım
YeterK Busemertcan tedaviniz olumlu sonuç verdiyse eğer, doktorunuz kalan riski tahmin edebilmek için smear testi alip, virüsün etkin olup olmadiğini anlayabilir, ona göre en doğru dogumu tercih edebilir diye düşünüyorum. 🌸
Nur___ Busemertcan bende aynı durum var farklı bi doktora randevu aldım geçebilir derse riske etmicem, benim yıllardır geçmedi doğacak kızımda çeksin istemem 💌🌼
pelin_87 Nur___ benimde aynı geçmişti ama gebelikte nüksetti 😔 ben zaten sezaryen istiyordum sorun yok aama artık kurtulmak istiyorum bu illet şeyden şükür bitane dağılmıyor ama bu defa biraz fazla büyük
Nur___ pelin_87 şükret üzülecek bişey değil senin, benim kiler büyük ve dağılan cinsten ve kaç defa tedavi gördüm, hakkımızda hayırlısı 🤲