Cennettenbirmelekveannesi 25+4 haftalık hamileyim bebegimde bazı saglık sorunları oldugu söylendi ama gittigim doktorun ikisine de güvenemedim konyada güvenebilecegim ve ilgili alakalı açıklamasını tam yapan bir doktor var mı bildiğiniz acaba ?
Emine4242 Cennettenbirmelekveannesi nil okur medicanada bide rengin karataylı var hangi doktora gidiyorsun
Cennettenbirmelekveannesi Luisluis kazım gezgiç e gittim ama hastayla ilgilenme şeklini hiç begenmedim
Cennettenbirmelekveannesi diamond2635 ilgilenmesi nasıl ali acar ın benim gittigim kazım gezgiç e de en iyisi diyorlardı adam dogru düzgün iletişim bile kurmuyor ilgisiz muayene de çok kısa sürüyor
diamond2635 Cennettenbirmelekveannesi kazım hocayı da tanırım ama sorunlu gebeliklerde en iyisi ali hoca.5 ay önceye kadar ben de konyada yaşıyordum,şimdi başka bir şehirdeyim benim de sorunlu bir gebeliğim var burada çözüm alamazsa ali hocaya gelmeyi düşünüyorum
Cennettenbirmelekveannesi Luisluis bende onu istmeyiorum 300lira verip 5 dk sonra çıkarmasın yani anlatsın durumu bana izah etsin kazım hocaya gittigimizde amniosentez yapılacak dedi nedeni sordum çok kısa açıkladı artıları eksilerini söylemedi .