Tuanayldz Abc123tdssghjjk kolestaz cıktı karaciğer tahlillerim normal safra asitt tahlilim cok yüksekdi direk günde 4 kere ilç başlandı
Abc123tdssghjjk Semadefne aynen bndede koleztaz8 var ayrıca nuyumede varmış erken doğuma aldılar cnm napiyosun peki diğer mi verdiler
Rabiayyyy B Semadefne geçmiş olsun bana da 2 gün önce tanı konuldu.büyüme yokmuş ursafalk kullanıyorum baya rahatlattı
Semadefne Abc123tdssghjjk kac haftalıklen erken doguma aldılar? Degerleriniz kaça çıkmıstı çok gecmiş olsun
Alpcnr Semadefne bana ilaç başlatmadı cok yüksek değil diye değerler ama her hafta kan veriyorum kontrl ediyor sadecr alt ast yüksek benim de
Cahidcahide Rabiayyyy çok zaman geçmiş ama kaçıncı haftanız da başladı. Kendi doktorunuz mu koydu Kolestaz teşhisini.
Rabiayyyy Semadefne 26 +6 yız erken Doğum demedi yarın tekrar kan verecem bakalım ne durumda değerler benim AST alt bilirubinler yüksekti
Tuanayldz Alpcnr hayır herşeyim normaldi benim alt ast ggt bilırıbin doktorum bu tahlilleri isderken safra asiti tahlilide isdiyor
Tuanayldz Alpcnr bilmiyormki canım benim doktorm her kaşıntı şikayetinde hep isder bende kadın doğum sekreteriyim zaten diğerleri normal cıkasda o yüksek cıkınca yüzde yüz kolestaz tanısı koyuyor bi danış doktoruna isdiyorsan
Tuanayldz Alpcnr canım testin adı direk safra asitleri başka adı yok her lab yapmıyor her hastanede yok doktoruna safra asitleri testi demen yeter