Beyaz1 Emel1234 ahhh aynı sorun bende de var 16 haftalık hamileyim bugün doktor gittim %60 erkek dedi hiç Birsey anlamadım emin olamadım
melikeyakisikli değişiceğini düşünmüyorum ama eşya alma tam net emin olana kadar ben aldım şimdide ya değişirse diye kafam allak bullak 🙄
Tusem_mesut_sultan Kolay kolay değişmiyor ama genede tabi ki acele etmemekte lazım eşya alımında 😌 bende bişi sormak istiyorum 11 haftalık gebeyim doktorum kemik yapısı kıza benziyo dedi sizce doğru olabilirim kemik yapısından anlaşılıyor diye biliyorum ama
cansubsrr Tusem_mesut_sultan İnanma bende o haftalarda gittiğimde kemik yapısı kıza benziyor dedi 2.gitmemde %90 kız dedi . Dün kontrolüm vardı gittim %100 erkek dedi kafam karıştı başka bir doktora daha gidicem
Yessimy Tusem_mesut_sultan bana da kendi doktorum dışında gittiğim bir doktor kıza benziyor dedi ama ayrıntılı ultrason da erkek olduğunu öğrendik. Ayrıca bu konuyla ilgili bir sürü video izledim kemik yapısından cinsiyet anlaşılmaz deniliyordu hepsinde en doğrusu cinsel organı görmek. Tabi kemik yapısından cinsiyet söyleyen mi yoksa kemik yapısından cinsiyet öğrenilmez diyen mi doğru bilemiyorum