sebnemrah Nuraslanklc Haksiz bile olsan (ki haklisin) seni almasi gerekir canim sen hamilesin nasil gidiceksin baska ben biraz cirkefim o yuzden konuyla ilgili cokta yorum yapmak istemedim Allah evladina saglik versin sen kendin icinde bir isim koy esler bazen deliriyor kadin hamile kalir kocasi aşerir derler bnm melek gbiydi seytana dönmustu 😆 esyalarimi topladigim gun kendine geldi umarim senin o derce tepki vermen gerekmeden sorununuzu cözersiniz 🙇❤
Mislimelek Nuraslanklc ay inşallah cinsiyeti değişir de kız olduğu ortaya çıkar koysun bakalım o zaman da eşiniz baba ve amca ismini koyabiliyor mu 😠
Nuraslanklc Mislimelek 13 haftalıkken kız dedi zaten sevinmiştim erkek oldu yine sevinirim sonuçta evlat ayırt edememya ama direk ibrahim ethem geliyor diye sevinince hevesim kaldı kursağımda ama sorsan onu hevesi kursağında kalmıştır ben kimim ki çocuğumun ismine müdahele edemem
Nuraslanklc İlk defa bi sorunumu anneme anlattım ne yapacağımı bilmiyorum gelip almazsa da kalırım ne yapayım ki almayadabilir onun siniri böyle canımdan bezdim
Sevvaldal Nuraslanklc aaaa gerizekaliya bak sen😡 kusura bakmayin cok kiziyorum erkek tarafinin bu isim koyma merakina. Bir de neye degmiyorsunuz acaba😡hem suclu hem guclu
Nuraslanklc Sevvaldal bu sevindi hadi nereye istersen oraya gidelim birşeyler yiyelim falan diye suratım asık kalınca hevesi kursağında kalmış günü zehir olmuş ona değer vermiyormuşum da ben hiç birşeye değmezmişim hakkımı helal etmiyorum avrat müsveddesi dedi bana ya sanki ne yaptıysam
elll en iyisi olumlu tarafindan bakip kabul etmen canim ne diyim isimlerde uygun ve guzel aslinda senide anliyorum ama huzursuzluk cikar iste
Nuraslanklc elll ben kabul etmedi değilim sadece ister istemez yüzüm düştü ve o sorun oldu yoksa istemesem de tamam dedim zaten
Nuraslanklc Bide ben bunun için 1,5 sene uğraştım annemi ikna etmek için evlenelim diye istemediği halde zorla kabul ettirdim çok pişmanım
Slmmrb Nuraslanklc üzülme tatlım. Belli ki birbirnizi seviyorsunuz. Ne zaman babasına söz vermiş bu konuda? Özellikle amcası öldü mü? Ethem ismi çok güzelmiş bu arada
2202020 Şimdi çocuğa öfkelensen bi laf etsen kızarıp bozaracaklar eşine güzelce anlat bidahaki seferede diğer ismi koyalım de çokda ısrar edıyorsa koy boşver huzurunu bozma isimler kötü değil abdulrezzak Hüsamettin felan olsaydı napardın ağlama hiç işim yüzünden
cansuaydin Nuraslanklc cok sacma.. oldu o zaman ben de gidiyim kafama gore bes kusak onceki ananemin adını koyucam diye direteyim. Her konuda eşit olabiliriz ama hem 9 ay karnında taşı, hem de bırak ortam karar almayı, fikir bile beyan edeme.. asla kabul etmem
Osgem2019 Nuraslanklc ne tamam diyorsun bare bir ismi o koysun bir ismi sen koy sen taşı büyüt tüm her şeyi sen çek kendi koysun adını gitsin adama bak
Elfsrkn Nuraslanklc bence problem etme bırak ne koyarsa koysun. Problem yapıp tartışmak çok daha yıpratıcı çünkü
Alarasel Elfsrkn kabul etmiş hala daha suçlu olduğu halde emrivaki yaptığı halde kıza surat yapıyomş😱😱😱böyle yapan bi insna yani bn olsam asla sözünü dinleyipde istemediğim bşr ismi çocuguma koymazdm.
kevserk Nuraslanklc Allah sabır versin gerçekten siz ılımlı yaklaştığınız halde hâlâ böyle demesi çok üzücü. Bol bol dua edin insallah sizin dediğinize gelir sonunda 🙏🏻
Alarasel Nuraslanklc 😨😱😱inanmıyrm ya kafasına göre senin taşıdığın çocuga nsıl tek başına karar verebilrki ??? Snle gelse konşsa ilk önce neyse bu ne böyle emrivaki asla kabul etme bnce o çocukda en çok ztn annenin hakkı vardır ortak alınır yani kararlar hem suçluu hem güçlü ya eşin