Vildanpasal61 Sebus_ Amin inşaallah Allah razı olsun inşaallah Rabbim sizide böyle tek avazda kurtarır hayıtlı ile alırsınız yavrunuzu kucağınıza 🙏
Busraeren Vildanpasal61 inşallah canım lütfen sizler de duà edin tüm günü gelmiş hamisler en kisa zamanda bebeklerini kucağına alır inşallah bu sıcaklar da cok zor allah hepimizin yardımcısı olsun 😍
Sibel_Basargan Vildanpasal61 tabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun evladını. Daha bebek olduğu için düzelir mutlaka sen yüreğini rahat tut. Duamı yolladım kabul olsun inşallah.
Vildanpasal61 Sibel_Basargan Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏
Sevdadenizz Vildanpasal61 Allahım öncelikle oğlunuza şifa versin inşallah ve birşey daha sormak istiyorum hamile döneminde nasıl beslendiniz bebeğiniz gayet kilosu iyi doğmuş ben ne yapsam olmuyor sadece kendim kilo alıyorum bilgi verirseniz çok sevinirim...
Vildanpasal61 Sevdadenizz Amin canım Allah razı olsun hamilelik dönemimde çok meyve tükettim yaza denk gelmesi büyük bir nimet oldu benim için her türlü yaz meyvesini tükettim düzenli kahvaltımı yaptım özellikle peynir ve kaşarı çok tükettim süt ve süt ürünlerini seven bir insanım badem ceviz kuru meyve bunlarıda eksik etmedim bende tam tersine ben değil oğlum kilo aldı üzülmeyin kilo çok önemli değil önemli olan sağlığı yerinde olsun yeter sıkıntı yapmayın bunu kendinize sağlıkla hayırla alın evladınızı kucağınıza 🙏
Deletedmom090 Sevdadenizz selamun aleykum herkeze soruyorumda ...cevap bulmak için . Kızlar ben 2 ay once kurtaj oldum bebeyimin beyni yokdu ve boyun kemiyiğide yoktu bu bebeyi almamiz gerek dediler (( ve bebeğimi aldilar 13 haftalikti folik asitden ola bilecegini soylediler ama mikropdan filanda ola bilirmiş dedi doktorum çok uzgunum anensefali noral tup defekti buna dahil bi cok anomaliler var hidroselafi mikroselafi holopraselafi gibi sorum şu. SİZİN tanidiginiz gebeliģinde nöral tüp defekti olan birinin 2 ci bebeğı normal saglikli doğdumu ??? Lutfen yorumlayın
Sevdadenizz Vildanpasal61 Amin canım çok tşk ederim rabbim hayırla büyütmenizi nasip etain inşallah 🙏
Deletedmom090 Ur1987 selamun aleykum herkeze soruyorumda ...cevap bulmak için . Kızlar ben 2 ay once kurtaj oldum bebeyimin beyni yokdu ve boyun kemiyiğide yoktu bu bebeyi almamiz gerek dediler (( ve bebeğimi aldilar 13 haftalikti folik asitden ola bilecegini soylediler ama mikropdan filanda ola bilirmiş dedi doktorum çok uzgunum anensefali noral tup defekti buna dahil bi cok anomaliler var hidroselafi mikroselafi holopraselafi gibi sorum şu. SİZİN tanidiginiz gebeliģinde nöral tüp defekti olan birinin 2 ci bebeğı normal saglikli doğdumu ??? Lutfen yorumlayın
sebnemrah Vildanpasal61 Rabbim tez vakitte sifa versin dermansiz dert vermesin insallah biran once Tedaviside varmis cok.sukur masallah
Vildanpasal61 sebnemrah Allah razı olsun amin inşaallah çok şükür tedavisi var dua isterim Allah hepinizden razı olsun 🙏
Vildanpasal61 Sevdadenizz amin inşaallah sende hayırla sağlıkla evladını inşaallah alırsın kucağına 🙏
Vildanpasal61 Lastmoon Amin Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sizde sağlıkla hayırla alın evladınızı kucağınıza 🙏
seher578 Maşallah, o kiloyu çok iyi doğurmuşsunuz. Kaç haftalıktı? Demek ki doğumdan önce bebeğin kilosuna bakmıyorlar, değil mi? Görseler sezeryan derlerdi. Allah tez zamanda şifasına kavuştursun rahatsızlığını inşallah.
Vildanpasal61 seher578 Teşekkür ediyorum Allah razı olsun doktorum beni hep normal doğuma yönlendirdi hep bana diyordu sen irisin doğal olarak bebeğinde iri çok rahat normal doğum yaparsın derdi dediği gibide oldu çok şükür darısı başınıza inşaallah Rabbim tek avazda kurtarsın 🙏