Cans Merhaba güzel anne adayları 🦋 Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doç Dr Ali İpek için ayrıntılı ultrason randevusu aldım 6 marta . Daha evvel gidip doktor hakkında fikir sahibi olan var mı acaba ? 🐣
ilknuraydin Cans benimde bilgiye ihtiyacım var doktor arıyorum ayrıntılı ultrasyon için kendi doktorum 750 lira istedi ikiz olduğu için daha uygun ve iyi doktor varsa bildiğiniz yardımcı olurmusunuz
Zeynocannn Cans Ankara'da iki isim hep öne çıkıyor zaten, biri Ali İpek diğeri Eyüp Ekici. Ali İpek özellikle riskli gebeliklerde çok hasta yönlendirilen bir doktor. Giden herkes memnun ayrılıyor diye biliyorum.
Brktugce Cans canım benımde 19 martta randevum var ali ipek e doktorum tavsiye ettiği için onda baktırıcam ama onun bildiğim kadarıyla özel muayenesi var
Cans ilknuraydin Kadın doğum doktorum beni kendisi yönlendirdi Ali Bey’e . 750 Lira da biraz yüksek sanki . Bebişlerin biçok ihtiyacı karşılanabilir o parayla . Dvlet Hastanesi olduğu için benden herhangibir ücret takep etmediler Ali Bey için. Üstelik internette bikaç yorumunu okudum ilgili olduğu herşeyi gayet güzel inceleyip açıkladığı yazılmış . Allah kolaylık versin size 💜
Cans Zeynocannn Benimde bebeğimin beyninde kist gözlemledi doktorum . Perinatoloğa yönlendirdi . Geçici olduğunu , ilerleyen haftalarda kaybolduğunu söyledi perinatoloğumuzda . Ali Hocaya da yönlendirme sebebi o olabilir myleyse . Teşekkürler 💜
ilknuraydin Çok teşekkür ederim peki hastası olmadığımiz hâlde randevu alıp cektirebiliyoruz degilmi nasıl randevu alabiliyoruz ?
Aysegl Benim de ali beye randevum 9 martta. Atatürk eğitim araştırmada herhangi bi kadın doğumcudan randevu alıyosunuz, onlar size 21.hafta için gün veriyolar ilknuraydin
Cans ilknuraydin Ben hastanedeki herhangibir kadın doğum doktorundan randevu aldım . Ayrıntılı ultrason için Ali Beye gitmek istediğimi söyledim . Doktorda bir kağıtla birlikte ultrason randevu bankosuna yönlendirdi oradan gün verdiler . Hepsi bu 💜 Bu arada tarihi bayağı ileriye atıyorlar . Haftanızın geçip geçmediğine dikkat edin .
Zeynocannn Cans Arkadasimin bebegindede ayni kitle gozlemlenmisti ama kayboldu dediginiz gibi. Insallah sizin bebeginizde saglikla dunyaya gelir, icinizi ferah tutun 😊
ilknuraydin Cans ben beypazarinda oturuyorum da randevu almak için gelip ayriyettente ultrasyon günü gelmem gerekicek yani şuan 16+2yiz 19 da yapalım demişti doktorumuz ikizlerde erken oluyormuş biraz
Cans ilknuraydin Gerçekten bilmiyorum ikizler için nasıl olduğunu . Ama önce kadın doğuma gidiyorsunuz sonra yönlendirmesiyle ultrasona gün alıyorsunuz . İstediğiniz tarihe bulabilirsiniz inşallah . Beypazarı ‘ da biraz uzak kalıyor hastaneye ama herşekilde 2 kez git gel yapılacak randevu bulabilirseniz .
BebegimiBeklerkenN Anlamıyorum ben bu doktor da ultrason çektirdim ama özel klinikte servet ünsal tıp merkezinde demet evlerde yeri yılbaşından önce çektirdik memnun da kaldık 280 lira ödeme yaptık nasıl aynı zamanda ataturk hastanesinde de mi çalışıyor
Cans BebegimiBeklerkenN Sanırım söylediğiniz tıp merkezine sadece cumartesi günleri ek olarak geliyormuş . İnternette okuyup anladığım kadarıyla öyle . Atatürk Hastanesi nde görev yapıyor . Bizzat gidip randevu aldım . Sizinki biraz talihsizlik olmuş galiba 🙈
Cans Zeynocannn İnşallah geçip gidecektir diye dua ediyorum . Açıkcası çokta önemsemiyorum . Rabbim sağlık versin tüm minikkuşlarımıza ☺
BebegimiBeklerkenN Cans yok benim de doktorum özellikle ali ve eyüp bey için isim verdi özele gidiyorum zaten ama dışarda da görev yaptığını bilmiyorumdum parayı zaten özellikle elden istiyorlar