Annebebek122 https://m.trendyol.com/tum--urunler?q=anne%20bebek%20bakım%20Çantası&st=bakım%20çantası&qt=anne%20bebek%20bakım%20Çantası&qs=search. Hangisi daha iyi sizce ? Alip kullanan var mi trendyoldan
minikkurabiyem2019 Annebebek122 dik olanlardan aldım ben intagramdan aldım ben cokda guzel geldi daha kullanamadık ama yeri kalıtesi cok guzel benımkinin bayada esya alıyor termal gözü felan da var @ya_yakids den aldım grili somon rengini bak istersen
fadimdurmus Annebebek122 senin tarzını bilemeyiz canım fakat ikinci resimdeki çanta daha modern duruyo
meva_ Annebebek122 ben instgramdan almıştım canım leguuen marka su geçirmez fln 130 a almıştım piyasa da 180den başlıyor fiyatları hatta suan içinde hastane için kıyafetler bile var kullanıcam insallah ☺️
minikkurabiyem2019 Eime budakini bilmiyorum ama pullu bir arkadas aldı bi siteden bana yeri naylon gibi geldi 😏
Eime minikkurabiyem2019 bende oyuzden cesaret edemedim bulunduğum yerde bir mağazaya baktım güzel gibiydi ama 200 TL dedi😏
minikkurabiyem2019 Eime suan indirim varmı bilmiyorım ama kargoyla 160 ı mı ne bulmustum . İndirim yaptıklarında 130 du sanırım . İnstagramun varsa bak canım ya_yakids
Karakuzuu meva_ o markayı biliyorum gittigidiyorda 180 lira siz İnstagram dan hangi sayfadan aldınız bende almak istiyorum
[silindi] Annebebek122 Elele markasının Bebek arabasını aldım yanında da çantasını aldım kullanışlı duruyor fazlaca göz mevcut kumaş güzel tavsiye ederim
Ceyceya Annebebek122 ben hepsi buradadn aldım Lal Baby markası da ayrıca yan cepleri de fermuarlı ve makinada düşük ısıda yıkanabiliyor..içi baya geniş kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim.