Bsnrck Sarayhelvasi aslında bende onlardan almayi düşünüyordum piyasadaki diger deterjanlara oranla daha iyi. bi çözüm bulamazsam bende almayi düşünüyorum. canım annenin organik ürünleri var ama pahalı biraz. Onlardan da alabilirim yani kafam cok karışık diyebilirim 😂
Burcinelly Alihan evet bende ev temizlik bulaşık deterjanımda el sabunu vs gibi hemen hemen tüm ürünleri momsgreen kullanıyorum. Kendi kullandığım şampuanda momsgreen ve memnunum
Burcinelly Bsnrck evet hindistan cevizini bende duymuştum. Evde olduğu için işe yaramassa diye başka bir ürün daha baktım
Burcinelly Sarayhelvasi saf zeytinyağı kullanacaksanız asiditesinin az olmasına dikkat edin çünkü deride soyulma yapabiliyor. Ama iyi geliyor. Yeğenimde denemiştik. Bence erkek kız farketmiyor pişik kreminde malesef ikiside oluyor. Birde sudokremi çok önceki aylarda araştırırken aklıma yatmayan şeyleri olmuştu içerikte iyice araştırın isterseniz
Sarayhelvasi Burcinelly 6 aydan önce sudocrem kullanmayın diyorlar evet, earth mama pişik kremi nasıl? Ayrıca taş baskı el yapımı zeytinyağı aldım yarım litresi 27₺ 🙈😅 inşallah iyi gelir yaaaa karnıma da ondan sürüyorum bazen su an
Burcinelly Eses similac da güzel bi marka ama ilave sofra şekeri içeriyor. Ben tercih etmedim bu yüzden
Burcinelly Sarayhelvasi earth mamanın pişik kremini kullananlar genelde memnun kalmış. Boyutu küçük ve pahalı bi ürün ama uzun süre gidiyormuş. Açıkcası benim daha kullanma fırsatım olmadığı için net bilemiyorum. Ama umarım iyi gelir☺
Sarayhelvasi Burcinelly süper nereden aldınız bende onu alayım 😍 tam benim kafadasın eşime de söyledim kendim gibi birini buldum diye
Katre Deterjan olarak kendı çamasırlarımızda da yeşilanne nin ürünleri kullanıyordum bebeğim için de onun ürünlerini seçtim. Bakım ürünü olarakta %100 doğal olan evomere nin ürünlerini eczaneye getirtdim.
Betllll feyza123 arko kremi bi arkadaşımda kullanıyo kesinlikle yeni çıkan cins ğrüblere bakma ne varsa eskide var diyo 1 gecede geçiriyo pişiğini fln demişti bende onu kullanmaya düşünüyorum yenimürünlerde ne hililer var bilinmiyo eskiden herşeyi temiz kalpli insanlar üretiyodu 😇😇😇
feyza123 Betllll her bebeğe her şey gelmiyor sudo krem çoğu kişiye iyi geliyor bize gelmek başka 11 krem daha kullandım son olarak fisekdeki arko iyi geldi 2 sürmede geçiyor hem3n evde hep bulunduruyorum 😊
Kubar Minanin_Annesi ben desitin pişik kremini aldım ve bi defa kendime uyguladım mucize gibi bişey hemen geçirdi mutlaka tavsiye ederim mor paket olanları en guzelleri