Ozlemtrh Kızlar selam ben 39+5 deyim normal doğum bekliyoruz inşallah bir kızım olacak ama ne ağrı ne sızı ne kasılma hiç bir şeyim yok bu kadar bekleyip doktorum mecburi sezeryan diyecek diye çok korkuyorum benim gibi olan var mı 😑😥😥
R_Arslan Ozlemtrh canim korkma bi vakti vardir bol bol merdiven in cik dans et sicak dusun altinda belini karnini ov hadi gel bebegim diye konus bebeginle. Bol bol hurma ye. Ahududu cayi ic tez vakitte gelir insaAllah🤗
Tugba12345 Ozlemtrh squat nefes egzersizi ve yuruuyus elinden ne geliyisa yap canm eger yine olmycak gbyse suni sanci da deneyeblrler
Ozlemtrh R_Arslan valla bir şeylerde terslik çıkacak diye korkuyorum normal doğumu yaşamayı çok istiyorum annem ameliyat oldu bu hafta kızım biraz daha bekle diyip durdum sanırım duydu şimdide gelmiyor 🤗
yasmin_ly Merhaba canim bende 41 haftalik oldum artik sezeryan icin gun alacagim bugun kontrolum var hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Ozlemtrh yasmin_ly benim de yarın kontrolüm var her hafta gidiyorum ne sancı çıkıyor ne açılma ne bir şey
Ozlemtrh Tugba12345 aslında bol bol yürüyorum git gide ağırlaştı biraz yürüsem belim kopacak gibi ağrıyor
Ozlemtrh Kızlar günde 3 tane hurma yiyorum ahududu çayı önerdiler onu içiyorum eşimi bıraktım memlekete geldim valla sıcakta öyle zor oluyor ki
Tugba12345 Ozlemtrh egilip kalkma hareketleri ise cok yariyomus canm youtube de var bak istersn ins fazla bekletmez kuzucuk 🙏🏼😍
Belliciste banada doktor bol bol oturup kalk ve yuru dedi. pilates topunun ustunde calismakta ise yariyormus.