burhanaltintop 2 hafta önce normal doğum olur kafası aşşada demişti bugun ters dedi haftaya kadar dönmezse sezeryan dedi . Bu saatten sonra döner mi ki 37 haftadayım. Kilosu da 2900 küveze girer mi sizce bayramdan once sezeryan olursa??
Semrasem burhanaltintop niye küveze girsinki kilosu gayet iyi maşallah normal olsun sezeryan olsun önemli olan sağlıklı gelsinler
Deletedmom0041 burhanaltintop bildiğim kadarıyla küveze girmenin kiloyla ilgisi yok. Ciğer gelişimi önemli olan. Ama inşallah döner tekrar Allah yardımcınız olsun
Zuzu97 burhanaltintop benim kızım 38+1 haftada sezeryan doğumla 2.600 kilo doğdu küveze girmedi inşAllah seninkide girmez çünki kilosu gayet normal🙏🏻
burhanaltintop İki gun once de burda bi postun altına sezeryan olsa itiraz etmem yazmıştım kaderin oyunu sanırım 🤷🏼♀️
zynp0609 burhanaltintop küveze girmez canım ya normal doğum olsada eger bi şeyi varsa girer sezeryanla alakası yokki inşallah döner bende 36 haftalığım benimkininde başı aşşada ama normal yapamıcam malesef inşallah hayırlısıyla istediğn gibi olur
Neslihant burhanaltintop nadirde olsa dönüyorlar cnm bnde 34 deyim habire kafasına gore dönüyor. Ama alinmaz kuveze sanmam 2900 cok gzel bi kilo ki o oynar 200 300 gr dha
Tugba12345 Kuvoze girmez canm bi sıknti olmazsa 37.hftanı gecmis oluyosn yanu riskli haftalar btmis oluyo benmki de 31 de dönmustu umarm ayni yerndedir
Mz93 burhanaltintop benimkide ters dönmüştü 2 gün öyle kaldi sonra tekrar başaşağı döndü çok şükür... 33 haftaligim bu arada...
R_Arslan burhanaltintop 37 ve sonrasinda hic risk yok neredeyse dedi doktorum merak etme hicbirsey olmaz ama cidden nasil donmus yaaa alani da dar olmasina ragmen. Insaallah tekrar doner Allah hayirlisini versin
seyma281015 burhanaltintop bende 2 gün sonra 37 yim. Baş aşağı dönmesini bekliyorum. Sizinki de başı yukarı dönmüş. Hayret bişey yaa noluyor bu bebelere 🙄 sıcaktan şaşırdılar iyice heralde 🤭
AzraCaglar burhanaltintop Vallahi benim doktorum. Son anda bile dönebiliyor demişti. Bence ümidini kesme
Minnosaile burhanaltintop sağlık açısından bir problem yoksa bu kilo ile küveze girmez canım. İnşallah döner hakkında hayırlısı olsun. Bende dönse itiraz etmem sezaryen kabul ederim. Benim de hep baş aşağı , önemli olan sağlıkla gelmesi 🙂
burhanaltintop Minnosaile ben de itiraz etmem hatta sezeryana daha yakındım ama birden boyle olumca insan neye uğradığını şaşırıyor işte
Minnosaile burhanaltintop hakkında hayırlısı olsun canım ☺️ Bende karşı değilim senin gibi düşünüyorum