Prettymomy Kızlar merhaba, lcw müslin battaniye alan var mı. Boyutu 85*85 diyor. Alan varsa memnun mu- güzel mi ona göre sipariş edeceğim, bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler 🥰
meva_ Prettymomy ben aldım canım güzel di yani ama çok büyük olsun diyprsan e bebekte daha büyükleri var 30 mu 40 tl mi neydi sanırım ben sadece pusete örteceğim için waikikiden aldım yıkadım da bozulmadı gayet iyi ☺️
Haribo42 Prettymomy teyzem bana hediye almis ama bence cok dandik alma ebebekten ke dim 40 tl ye almistm o super ve kumasi daha kalin
Deletedmom0041 Prettymomy Enucuz bebek marketten almıştım baya büyük çıktı çok kullanışlı. Lcw nin web sayfasından 2 li olanlardan aldım 2 si birlikte ancak bir kundak boyutunda. Çok küçük çıktı. Ama yıkayınca bozulma olmadı kaliteli duruyor
Cigdem07 Prettymomy Gayet güzel ama biraz küçük büyük istiyorsan e bebek mağazasında var 29 tl fiyatı ☺️
Prettymomy Sevaldemir bende yakınlaştırılmış bir resimde kumaşı ayrık ipleri var gibi gördüm ondan emin olamamıştım çok teşekkür ederim bilgi için😊
honey Sevaldemir 36.haftamdayım artık kıyafetleri yıkama zamanı geldi dedim, lcw den almıştım bende müslin battaniye, katlarken farkettimki kenarları dikişten ayrılmış.
Prettymomy Haribo42 çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için e bebeğe bakacağım😊 Cigdem07 e bebekten sipariş ettim şimdi güzel kaktüslü bir model vardı ölçüsü 115*115 çok teşekkürler 💕
Mergulce Bende de 2 tane Lcw müslin 1 tane chakra müslin var.chakranın yanında LCW ler çok sert kalıyor.
Ayserhnckn Hem e bebekten hem lcw den aldım lcw deki kıyasla daha küçük ve daha sert e bebekten aldığım daha yumuşak bana e bebek daha iyi geldi açıkcası banyodan sonra ilk kurulama yapacağım zaman e bebekten aldığımı kullanırım çünkü bütün kıvrımlarına girer diye düşünüyorum
Prettymomy Ayserhnckn peki lcw dakini puset yada bebek arabasını örtmek için kullanabiliyor musunuz? Bu işlev için yeterli ise çok tatlı desenenleri var.. e bebekten bi tane büyük sipariş ettim şimdi ama eğer bu işlevlere uygunsa bide ordan alayım diyorum😊
Cigdem07 Prettymomy Rica ederim canım merak etme göründüğü gibi geliyor 🥰🙏 güle güle kullansın minik 🧿🙏
Ayserhnckn Prettymomy daha bebeğim doğmadı ki puset kullanma aşamasına geçemedim 🙈😁 ama kullanılır o kadar küçük değil bende modellerini desenlerini çok beğendiğim için aldım ama kötü değil kesinlikle sadece bir tane daha yumuşak olması gerek diye düşünüyorum e bebekten bi tane alıp 2-3 tane yada siz kaç tane derseniz lcw dem alınabilir fiyatı daha uygundu diye hatırlıyorum çünkü lcw nin
AYsegulusal Prettymomy cnm etrafında kumaş satan yerler var ise ordan çok hesaplı oluyor en bir boy 1.60 20 22 lira etrafını ya tığla ben terzide diktiridm hem istediğin boy yaparsın hemde ucuz
kevserk Prettymomy Ben LCWaikiki onlinedan toplu olarak aldım. 85X85 olanlardan. Aralarında bazıları çok güzel yumuşacıktı, bazıları ise bildiğiniz sert bir kumaşa sahipti. Hepsinin fiyatı nerdeyse aynıydı bu arada. Beğenmediklerimi iade ettim, elimde üç tane var şimdilik ☺️