Dmt01 Nesli1607 bana sağlıkocagı doktorum enfexia diye bi antibiyotik yazdı 7 gün kullan dedi hap yani sonra ben kadın doğum dooktorumada sordum çünkü ciddi bi enfeksiyon var dedi enfexia yı kadın doğumcuda kullanabilirsin en iyilerinden biri dedi ve cidden faydasını gördüm bu vajina kemğinde filan ağrım çok oluyodu sanırım oda enfeksiyondandı o ağrı geçti akıntım geçti gibi çok azaldı çok rahatladım ama iççamaşırlarımıda ütüleyip giydim buarada onunda faydası olmuştur diye düşünüyorum
Nesli1607 Dmt01 ah o ağrıdan bende de var çok fazla hemde gece yatakta dönemiyorum bu ilacı mutlaka sorucam doktoruma çok teşekkür ederim
zenia Kaşıntı ve yanma başladığı zaman sirke ile taharetlenip bol su içiyorum ben. Yeni farkeden herkese tavsiyemdir. Biraz yakıyor ama mikrobu kırıyor
Btln Cranberry diye bitkisel bi ilaç varmış , doktorum daha önce monurol vermişti tek onu almaya gittiğimde eczacı söylemişti kendisi de kullanmış daha önce , gerçekten işe yarıyor diye. Doktoruma danıştım kullanmakta sakınca görmedi ondan alacağım.
Ozge3747 Nesli1607 Yok benim kullandığım o kadar kötü değildi meyve suyu gibi içilebilir bir şey Yani
Dmt01 Nesli1607 rica ederim bencede bi sorun ben memnun kaldım ilk içmeye başlarken isteksiz içiyodum aslında ama baktım üçüncü ya da dördüncü gündü ağrım geçmiş sonra idrarı takip ettim rengi düzelmiş akıntım azalmış rahatladım valla inşallah tekrarlamaz ama hamilelik boyunca sık sık tekrarlar diyolar
OznurC Bende birşey sormak isterim sanırım bende enfeksiyon var cuma günü kontrolün pazarda tatil için yola çıkıcam tahminimce ilaç verir doktr ama denize girmemde bi sakınca olur mu acaba havuza zaten girmeyi düşünmüyorum
Nesli1607 OznurC bence enfeksiyonu arttırabilir ama doktorunuza danışın çünkü temizlik önemli denizde malum çok temiz bir ortam değil
Aysedgrlikrkmz Nesli1607 monurol şase diye bi ilaç vermişti ama reçetesiz alınmıyor bol su iç bi gecede bundan içtiğin zaman geçmişti benim
gizemaydemir_ Nesli1607 Monurol kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla o sizi idare eder randevunuza kadar