Durumm Tgt Göğüsler süt dolmaya başlıyor süt kanalları genişleyip doluyor. Bebişe hazırlıkla alakası var 😊 ama tabi uğraşmicaksın sıkıp oynamicaksın
RabiaMm Tgt canım o Bebişe hazırlık😊 brn şimdi 32 haftalığım 24.haftamdan beri geliyor az az☺️Yani sıkıntı yok rahat olabilirsin 👍🏻
Durumm Tgt amin inşallah 😊 vücutla alakalı biraz kiminde erken haftalarda geliyor kiminde hiç gelmiyor gebelikte ama son zamanlarda sık rastlanan bir durum galiba 😊
Tgt Durumm galiba bende duymuştum aslında ama işte bilsede tekrar öğrenmek istiyor galiba gereksiz olmasın diye önceden yazılmış mı baktım ama bulamadım yazayım dedim 😊
Ceydafd Benim ilk 8. Aya girdiğimizde hafif gelmişti bir de dün geldi sarımsı bir süt damlası gayet normal sıkma ya da oynama sakın, göğüsten kan gelirse ya da çok fazla süt akarsa doktoruna git ve söyle mutlaka o zaman sıkıntılı olabiliyor
Ceydafd Bir de dün tam süt geldi yani damla şeklinde bu sabah nişan geldi doğum yakın demek galiba biraz da 😅
Deletedmom0034 Aynen benddede oluyor. Ama sakın sıkma sağma. Emzirmeye başlamadığın için mastit olabilirsin
Ceydafd Paapaatyaa 37+2deyim bugün sabah 5te hastanedeydim nst muayene vs oldum nişan geldi ama yumuşama yok açılma yok karında sertleşme yok 🤷♀️ 45dakikada bir sancı giriyor kısa süreli sadece
Ceydafd Tgt amiiin inşallahh teşekkür ederim cümlemizin kolay rahat sağlıklı olsun doğumları inşallah 😊
Paapaatyaa Tgt nişanınız gelince gittiniz mi hastaneye . Bir kac hafta daha dayansa ıyi . 36. Hafta daha erken . Bende 37+6 yim ama nisan felan yok bende .