Meltemmdda Kızlar ben 7 haftalık hamileyim mide bulantısı falan yasamıyorum kasıklarım da ve karnımda agrı var normal mi ??
Yaz_08 Meltemmdda bende belirtilerim yok diyodum o haftalarda oyle seyler yasiyodum 10 11. Haftada mide bulantisiyls tanışmıştım tanışmaz olsaydim keske😏🤦 gayet normal yani belirtiler gec gelebiliyo agrida cok normal🤗
mervella Meltemmdda merhaba gayet normal bişey ben de 5 haftalığım aynı şeyleri yaşıyorum ağrı var bulantı yok doktorum uzun yürüyüşlerden kaçın dedi ağrı olması normal dedi. Yine de bunu doktorunla konuş
Kubuuu1 Meltemmdda o haftalarda normalmiş bende de oluyordu rahim genişlemeye başladığı içinmiş özellikle ilk gebeliğini yaşayanlar daha fazla hissedermis sanki aşağıdan bı şey saplanıyor gibi ağrıyordu benim de doktora sordum normal olduğunu söyledi ☺️
Tazeanne0134 Meltemmdda bende de 7+3e kadar bişe yoktu yerleşme kanaması dışında 7+3de başladı 12 haftalık olasıya kadar devam etti şuanda 14+2 haftalık hamileyim hâlâ arada kusma oluyor ama bulantım geçmedi hep oluyor ama ilk zamanlarda ki gibi değil tabiki de
Kuzeyzeynep Çok normal kuzum ☺️ Ben 23. Haftadayım hiç midem bulanmadı şimdiye kadar, o haftalarda kasık ve karın ağrısı normal sanki regl olcakmkşsın gibi olur ara ara hala oluyor o ağrı bende de endişelenme 🐣
Jones Ağrı oluyor hele bide cam falan açık uyuduysan gaz sancısı da eklenir 😒 merak etme ben kendimi hep ağrıdan korktugumda bisey olsa kan gelirdi kesin diye diye rahatlattım 🤲🏼😅
Mervesbaby Meltemmdda benim bulantım 8. Haftadan sonra basladı. Öncesinde sadece kasıklarım ağrıyordu aralıksız her gün bulandı sadece sabah bulantısı değildi yani. Haftadayım çok azaldı, biter herhalde :)
Deletedmom293 Meltemmdda Hayırlı olsun 🧿 Benimde ağrılarım oldu. Yerleşme ağrısı oluyormuş ama tabi çeşitlilik gösterebilir bu nedenle bence doktora danışmalısınız. Benim 3 ay boyunca hep kasık ağrım oldu ilaç kullandım şu an 4 aylık hala ara ara oluyor ama ilacı 3. Aydan sonra bıraktırdı doktorum.