Fadileeeeee Happy kids e giriş yapamadım buraya yazıyorum İki aylık bebeğimin idrarında kırmızıya yakın lekeler var bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen 😟
yagmurkiz Fadileeeeee bebeğin susuz kalmış yani yeterince beslenmiyor bu su ver demek değil sütün yetmiyor olabilir mama ile destekle mama veriosan biraz aralıkları azalt miktarı arttır
Zade Fadileeeeee 6. Ay a kadar bebeğe su verilmesini önermiyorlar canım .. Sadece bol bol emzir oradan alabileceği bütün herşeyi alıyor su da dahil ..
saka36 Canım bebek susuz kaldığında ve yeterli beslenemediğinde oluyor onlar. Acilen kaynatılıp soğutulmış su ver . Birde emziriyordan bol bol emzirr mama veriyorsan mamayı artır. Bu sıcaklarda sıvı kaybı yaşamasın bebeğin
Fadileeeeee yagmurkiz göğüslerimde bolca süt var aslında ama belki de yeterince emmiyor bebeğim 😟 bazen reddediyor sebebini bilmiyorum 🤷🏼♀️ ama ayda bir kg da alıyor aslında kilosu da fena değil .3300 kg doğdu şimdi 5400 kg
yagmurkiz Fadileeeeee aslında güzelmiş hakikaten kiko alımı bence bir doktora git belki iltihap felan vardır.
Fadileeeeee yagmurkiz idrar tahlili yaptık temiz çıktı yarın da idrar kültürü sonucunu alacağız. Sünnet gerekebilirmiş