29 temmuz doğucak diye sandiğim kizçemin geleceği 29 temmuzda doktora gittim doktor alttan muayene etti hicbir.sekilde açilmam olmadiğini soyledi 30 temmuz sabahi gel suni sanciyla olsun dedi gunü geçtiği icin bebegin kakasini yapabileceğini soyledi bn kabul etmek istemiyodum evde sancimi çekip gelmek istiyodum sabah 6 da gelmemi istedi(şuan hastanede olduğum için gelmemi diyorum) bn geleceğimi ama açilmam yoksa.geri.gideceğimi soyledim o da kabul etti sabah 7 de.geldim 2 cm acilman var dogumun baslamiş dediler ama.bn yatmak istemedigimi eve gidip duş felan alip gelecegimi soyledim tm dediler eve gittim 11 e kadar duş vs yaptim ve geri hastaneye geldim (cunku ablam oyalanmasinin sebebiyle evde doğum yaptiği icin korktum.ayni olur diye 2. Gebeliğim bnmde) yoksa hiç gelmek.istemiyordum korkuyordum suni verecekler diye bu arada sancim yok muayene ettiler açilmam ancak 3.5 felan olmuş damar yolu açip serum suni sanciyi bagladilar ve ara ara muayene yaptilar sancilar siddetli degildi baslarda sonra 3 ve ondan sinra birazcik daha şiddetlendi ama yine cok degildi akşam oldu 9 da muayene ettiler 6.5 cm.e ulaşmisti sancilar benimkilerle ortak suni sanciydi.ve.şiddeti fazlalasti arasi 5 dakka bile olmuyodu lavobaya gittiğimde kan geldigini gordum.ebe doğuma alalim artik doktoru mu cağirdilar ve artik doğuma basladilar esim başimdaydi bağirmaya basladim ama bunun ise yaramayacagini anladiğim icin ikinmaya basladim ve bide baktim hediyem geldiiii 22:50 de butun doğum yapacaklarada dua ettim bu arada bnden dua isteyen çevremede allah herkezi bir sesde kurtarsin insallah buda bnm doğum hikayem umarim beğenirsiniz💗💗💝