Sidelya smls19 benim sancım olmuştu ve su gibi akıntım gelmişti suyum geliyo zannedip gittim muayene ettiler alttan 1 cm açılma olduğunu söylediler yani hissedilecek bi şey değil belden gelen sancın olursa dikkat et ihmal etme mutlaka git
Tgcmrt smls19 Lale__ canım ben açılma olduğunu anlamadım kasık ağrısı ve ara ara karında sertleşme oluyodu bi günü yatarak evde geçirdim ertesi gün doktorumla görüştüm o çağırdı bide ikiz olduğu için zaten hep o risk var
Lale__ Tgcmrt anladim canim ben 3 gun once usm oldum hersey iyiydi ama 3 gundur arada sirada bi sancim oluyo ama uzun surmuyo
Elif2302 Tgcmrt hangi şikayetlerle doktora gittiniz acaba? Benim de bugün yürürken bi sancı girdi dinlenince geçti ama bende gitmeli miyim sizinkini okuyunca panik oldum
Tgcmrt Elif2302 canım benim sabaha kadar yattığım halde geçmemişti ama yinede tabi git için rahat etsin
Muazveannesi Tgcmrt İstanbul’da mısınız? Hastane ve doktorunuzu paylaşırsanız sevinirim 😊 çok geçmiş olsun bu arada🌸
Elif2302 Tgcmrt teşekkür ederim cevabınız için💕 İnşallah sizinkiler de zamanında gelirler.Rabbim şifa versin ☺️