ilknurdnc68 Nemoanne silikon uc aldım ama ıslatmama ragmen çıkıyor yumuşacık oldugu için galiba durmuyor gögüsğmde anlamadm
Nemoanne ilknurdnc68 evet öyle bir sıkıntısı var ıslatıp vakuplar gibi yapıştırmak lazım, çok ergonomik değil ama birkaç kez dene senin kokunu alsın,süt bide istediği gibi gelecek alışacaktır. Her yöntemi dene deriö birisi kesin işe yarar
ilknurdnc68 Dilaadali çok sağolun olmazsa öyle yapıcam emiyor çünkü kaşıklada dökülüyor hep sütüm ziyan oluyor bende mecbur biberonla veriyorum gögğs ucuda aldım yapılmıyor gögusumde durmuyor ıslatmama ragmen cok yumusak galibs ondan anlamadm
Dilaadali ilknurdnc68 göğüs ucun varsa o kelebekleri hiç kullanma bu sefer memeyi onlar olmadan tutmamaya başlar bebek. Biberonu bıçak gibi kes şu dönemde yoksa ne denersen dene alıştıramazsın biberonda emmek refleksi azalıyor bebeklerin o yüzden göğüsü reddetmeye başlıyor.
Yaser27 ilknurdnc68 canım az önce happy kids de okudum 2 aydır emmeyen bebeğini memeye şırınga ile sütünü damlatarak vermiş yani bebiş memeden geldiğini sanıyor ama şırınga ile dökülüyor
Yaser27 ilknurdnc68 evet canım memen bebişin ağzında olacak şırınga yi memeden aşağı damlat bebiş memeden geliyor sanacak