Kahramanandmom Iyi geceler ... 30+1 ... Yurudukce karnimin icinde sanki kocaman bir taş var ve aşırı sert oluyor ... 5 agustosta kontrolum var ve acaba erken dogum sinyali mi demekten kendimi geri koyamıyorum ... Sizce kızlar ? Tesekkur ederim simdiden
Ascvk Kahramanandmom canım acaba kasılman mı oluyor ki bana da öyle bişey tarif etmişlerdi istersen bi hastaneye git görün yada doktoruna söyle erken muaneye git
Kahramanandmom Humakusu evet yuruyunce oluyor mesela ev icinde isimi yaparkeb problem yok ama bir yuruyus yapayim diyorum sanki taş bağlamisim gibi
Kahramanandmom Ascvk 5 agustosa kadar dayanabilirim diyordum ama akintim yok , lekelenme yok hamdolsun harekette ediyor ara ara rahatliyorum sonra oturunca geciyor kendi kendine ....
Humakusu Kahramanandmom benim de 33. Haftam bitti 1 haftadır bende de oluyor komple taş kesiyor karnım doktor nst ye bağladı ve sancı çıktı hap başladık yatak istirahati verdi canım
Kahramanandmom Humakusu gercekten miii 🤯🤯 Yarin goruneyim o zaman peki baska ne belirtilerinjz vardi ?
Humakusu Kahramanandmom belirti olarak sadece bu sertlik gerginlik hissi 30-35 saniye civarı sürüyor geçiyor bir süre sonra yeniden geliyor
Humakusu Kahramanandmom yani sıklığını siz biliyorsunuz tabi ne zaman gideceğiniz size kalmış ama evham yapmayın sadece istirahat veriyorlar gerek olursa bir de ilaç isterseniz önce doktorunuza bir yazın
Kahramanandmom Humakusu soyle diyeyim size sag gogus altindan giren bir agrim var 1 haftadir onemsemedim suan ayaga kalktim karnim kaskati yine
2lokummannesiii Kahramanandmom bende de oluyordu 33 haftada erken doğum riski yaşadım düzenli kasılmalardan yarın git ilaç verir ve yatmanı ister evde sürekli
Kahramanandmom 2lokummannesiii vallahi yeni geldim hastaneden hersey normal ama hareketli bir bebek ve darbeleri artik sert olmaya basladi dedi ve donmus dedi