kadernurr Merhabalar 20+3 'üm normalde acayip çok.oynuyor ama bugün biraz daha az hissettim artık onunda uyku düzeni var uyuyor diyorlar bende ilk gebeliğim korkuyorum normal olarak sizce normalmidir yani tekme atıyor oynuyor ama biraz zamanı uzatıyor
EkimAnnesi1 kadernurr bende az önce bu konuyla alakalı post açtım biz 26 haftalığız bende iki gündür hissedemiyorum fazla
Ascvk kadernurr 28 haftalığım canım ve dediğin gibi bazen inanılmaz hareketli oluyor bugün mesela hiç durmadı diyebilirim her an hareket halindeydi ama bi kaç gün önce de hiç hareketini hissetmiyordum işte ne biliyim iki üç sefer belki hissettim yani günü gününe tutmuyor diyebilirim
kadernurr EkimAnnesi1 Yani ilk.olarak anneme sordum ama bisey olsa.allah korusun taş gibi olurdu karnın diyo hani.bi rahatsızlık duygusuda yok Ne biliyim insan korkuyor iste
duygudorukbade Kizlar voyle durumlarda en yakin saglik ocagina gidin kalp atisini dinleyin iciniz rahat olur ☺ bence yorundur uyuyodur siz yorulunca o da yoruluyo endise etmenize gerek yok bence