Goknurunuz Merhaba annişler, kaç haftalıksınız ? Bebişinizin hareketlerini hissediyor musunuz?kaçıncı haftada hissettiniz? 😍
alyavetuna Goknurunuz 22 haftalık oldu 😍 17 deb veri hissediyorum ama bu hafta daha hareketli ve daha güçlü hissediyorum özellikle dinlenme zamanlarında çok hareketleniyor 😍 çok aşağıda göbek deliği altında hissediyorum sizin de öyle mi axaba
Melegimm19 Goknurunuz 23+2 olduk kıpır kıpır kızım maşallah 14 te balık kayar gibi 17 de net tekmelere başladık şimdilerde içerde savaş var gibi 😂 Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu 😍
Cigdem07 Goknurunuz 23 haftalığız ☺️ Hareketlerini 17 haftalıkken hissetmeye başladım şuan yerinde durmuyo paşam 🙏🧿 kasım ayı gibi de inşallah gelmiş olur 🥰❤️
Goknurunuz Suna_Aysal maşallah ne güzel ben daha yeni yeni hissediyorum çok fazlada hareket etmiyo gibi bilemiyorum acaba normal mi ki. Korkuyorum açıkçası ilk hamileliğim bide tecrübesizim 🙄
Goknurunuz alyavetuna bende 22+4üm bende dün güclü bi tane hissettim göbek deliğinin ordaydı ama ben çok fazka hissedemiyorum malesef🙄
_tugce alyavetuna bizde 22 haftalığız oğluşumla bende hep aşağılarda hissediyodum ilk defa bu hafta göbek deliğinin üstünde hissediyorum 😊
Goknurunuz Melegimm19 ay çok şükür bin şükür ama kime sorsam hissediyo bi ben hissedemiyorum🙄 korkuyorum ister istemez o iyi olsunda başka hiç bişey istemem ❤ rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın❤
Aaa8800 21+2 olduk bizde oğluşumla bugun gece yatağa yattiğim zaman hiç durmuyo ben uyucam minik paşam uyanıyo doğumdan sonraya hazırlıyo kendini sanırım🤗
Melegimm19 Goknurunuz bebeğin pozisyonu hareketliliği annenin kilosu plesantanın yerleşim yeri göbek kısmındaki yağ miktarı vs. birsürü şey hepimiz için değişken canım o yüzden çok normal bunlar hiç sıkma canını sağlıklı olsunlar da 😍😍
_tugce haftaya girdik oğluşumla 14. haftada seyrimelerini hissetmeye başlamıştım 18 den beri net hissediyorum dışardan falan belli oluyo artık hareketleri gündüz pek hareket etmiyo ama tam bir baba aşığı olacak sanırım eşim elini karnıma koyup konuşmaya başladığında yerinde durmuyo 😊 bu hafta ilk defa göbek deliğimin biraz üstünde hissetmeye başladım 😊