Mdl Arkadaşlar Doğum sonrası kullanılan korseler bildiğimiz korse mi? Nereden temin ettiniz, nasıl ve ne kadar kullandınız bir de faydasınız gördünüz mü tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 😊😊
Busraoksz Mdl henuz dogurmadım ama elımde yamunanın her bedenı var , hamıle kalmadan once zayıflamakiçin almıstım cok memmun kalmıstım . Onu kullanacagım ve tavsıye de ederım
Minikuzum Mdl bnde burda beklim doktorum eczaneden al dedi bn aldim da acaba faydasi oluyomu onu bilmiyorum
Sevdaliza Mdl tam 1 hafta önce sezaryen ile doğum yaptım doktorumun tavsiyesi ile emba korse aldım askısız latex ve yanında basen inceltici tayt hediye ediyolar 75 kilo ile Doğum yaptım ordaki arkadaşlar M beden olacağını söyledi eve geldik tam bugğn takmaya başladım ve anında incelme gösterdi bu kadar olacağını tahmin etmedim vücut kıvrımlarını söylemiyorum bile yanı ve yamunaya göre daha ucuz 175 lira askısız latex benden yanına alacaktım doktor fazla para verme aynı latex ürün dedi iyiki de emba almışım
Ozderr Yamuna al anında dümdüz ediyor karın bölgesini zaten düzenli kullanımda 20 güne diğer bedene geçiş oluyor
Siner Ozderr bendeni ilk alırken Doğumdan önceki bedenimize göre mi alıyoruz yoksa Doğum yaptığımız andaki bedene göre mi. Cahilce olmuş olabilir kusura bakmayın🙈
Elifirem Aylingizem ben yamunanın sitesinden baktım ama kafam karıstı hangi modelini alsam işe yarar bircok secenek var kafam allak bullak oldu
Mdl Aylingizem bahsettiğiniz model şu mu https://www.yamunakorse.com/yamuna-latex-korse-siyah?gclid=CjwKCAjw-ITqBRB7EiwAZ1c5U55ZjdYo7au2eD6oeLOL4v0NNAb20wECDxu-GQY4-yp1q27cwjr7uxoCwFkQAvD_BwE[](url)
Ozderr Mislimelek evet doktor onay verdikten sonra özellkle bence sezeryan olanlar takmalı bu korseyi
Ozderr Siner dogum sonrası doktorunuz ne zaman onay verirse korse kullanımını o zaman mezurayla belinizi ölçüp çıkan ölçüye uygun bi korse almanız gerekiyor