Humakusu Feyzactk canım bugün biz mesai sonuna kaldık yatış işlemleri yapan birim ile görüşmemiz gerekiyormuş onlar da çıkmıştı yani öğrenemedim ama Cuma günü yeniden gideceğim
Humakusu Feyzactk canım geç oldu ama kendi telaşımdan aklımdan çıkmış kusuruma bakma ben konuştum Konak ile normal de sezaryen de aynı fiyat dediler 2500 tl süit oda istersen 600 tl de ekstra ödeme yapman gerekiyor.
Premsescik UmmuHalide bilge hastanesi sevgi damara gidiyorum eylülde doğumum var onda bn memnunum ilgili bi doktor güleryüzlü kibar
Denizay Iremgvnsrtsn reyhan hanım tahlillerden, seker yüklemesinden vs bahsediyor mu hastalarına? Ya da gerekli takibi yapıyor mu? İhtiyac anında ulasılabiliyor mu?
aysesnurskaya Konak hastanesinde Sedat Umur a gidiyorum herhangi bir problem olduğunda rahatça ulaşabiliyorum ve çok ilgili bir doktor memnunum tavsiye ederim 😊
Iremgvnsrtsn Tabiki tahlillerin hepsini istiyor. Diyor ki ister burda ister devlette yaptır benim için sonucu önemli diyor. Ulaşım konusunda da telefonunu alıyorsunuz ve ulaşıyorsunuz kolayca.